Födde barn

Goodmorning!

Sov nästan till fem i morse, typ fantastiskt ju. Det är ju sovmorgon för en annan.

Hade lite svårt att somna om inatt efter att jag vaknade och blev överlycklig när jag såg att det fanns en säsong till av ”Jane the virgin”. Sååå konstigt men sååå bra serie, älskar den! Kollade ett par avsnitt och somnade om till slut. Skönt!

Nu vaknade Tony här och viskade ”Jag drömde att du skulle föda barn”. Heeelll noooo kände jag spontant. Det ska jag INTE tack och lov. Jag är verkligen så klar med det. Det är faktiskt en fantastiskt skön känsla på något sätt. Jag har vetat hur det känns att inte vara klar och det är på något sätt en liten stress i kroppen.

Är du klar?

Igår körde vi lite läsläxa här hemma. Mitt i den kom svärisarna och svärmor Stina kunde ta över (till Milos stora glädje) så jag kunde fixa lite fika, Tony stod och fixade tacos samtidigt. Ja det blev lite Lill-lördagsmat för oss som jag önskade. Alla barnen hemma också, finns nog inget som för mig lyckligare i hjärtat. ❤️

Mattan blev ok, jag måste nog ta bilder så ni får ge ett utlåtande. Får hoppas att jag hinner idag.

Nu upp och göra frukost till barnen. Så taggad idag, ska åka och köpa ny säng nämligen.

Vi hörs senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

13 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
6 years ago

Åhh jag känner mig inte klar. Men min läkare rådde mig att inte skaffa fler barn. Jag fick blod i buken vid min senaste förlossning. Men jag tänker att jag har två fantastiska barn

niinis
niinis
Reply to  Marie
6 years ago

Usch….det lät läskigt. Två barn är ju verkligen toppen, glad att du hann få dem! ❤️

Nina Green
Nina Green
6 years ago

Efter tredje barnet som var så traumatiskt så ville jag inte ha fler barn o h skulle sterilisera mig. Men dem tyckte att jag var för stor så jag skulle gå ner i vikt. Jag började min vikt nedgång. Jag fick ner 20 kg. Det var en stressig tid. Sen kom midsommar och jag höll på att spy när vi grillade. Det visade sig att jag var i v.10 redan. Självklart behöll vi barnet och nu har vi 4 st. Samband med kejssnsittet så fick jag göra en sterilisering. Känner mig så nöjd och klar. Innan kunde jag hålla barn och känna nä jag vill nog ha en till även om jag sa att jag var klar.
Man får en viss känsla när msn verkligen är kkar.

niinis
niinis
Reply to  Nina Green
6 years ago

Nämen va?! Haha….snacka om att det var meningen att den lille fisen skulle plantera sig i din mage. ❤️

Skönt att vara färdig nu i alla fall! Ellerhur, det är en speciell känsla när man är klar. ❤️

PJ
PJ
6 years ago

Egentligen hade jag nog tänkt mej fler barn… men min exman har varit/är så vidrig att ha och göra med, det avskräcker mej från att skaffa fler barn (med någon annan då såklart). Efter år av misshandel och vidrigheter lyckades jag ändå ta mej därifrån levande. Men helvetet fortsätter på andra sidan. Ständig terror för både mej och barnen, trots att det nu har gått snart 8 år! Så nää tyvärr blir det inga fler barn här. Lite sorgligt på ett sätt även om jag känner mej väldigt färdig. Jag är dock otroligt glad att jag har två finfina barn… Nu önskar vi bara lugn och ro!

niinis
niinis
Reply to  PJ
6 years ago

Blir alldeles förkrossad att läsa det här! Stackars dig, stackars er. Så fruktsättning hemskt det måste varit/vara! Hoppas och ber att ni blir lämnade ifred snart! ❤️ Kärlek!

Lina
Lina
6 years ago

Jag känner mig helt klar. Vi har en 8-åring och är nöjda med det. Det enda som är jobbigt är att ständigt bli ifrågasatt om varför vi inte skaffar fler barn.

niinis
niinis
Reply to  Lina
6 years ago

Åh jag förstår det! Vad jobbigt att alltid höra det. Är det så konstigt att man bara vill ha en? Min bästa kompis har en och är nöjd med det. ❤️

Lina
Lina
Reply to  niinis
6 years ago

Vårt älskade barn hade väldigt svåra sömnstörningar plus en del annat under de första 5 åren så det har inte riktigt funnits ork att skaffa ett till barn. Och nu känns det helt rätt med ett. Vi är så lyckliga att vi har honom❤

niinis
niinis
Reply to  Lina
6 years ago

Vet du, det är precis som för oss. Milo sov inte en hel natt under sina 4 första år. Han kunde vakna uppemot 16 ggr per natt. Så där är en av anledningarna till varför Tony också fick ett barn och inte fler. Vi skulle aldrig ha orkat. Kram ♥

Lina
Lina
Reply to  niinis
6 years ago

Vår pojke vaknade ca 30 ggr per natt väldigt länge. Men på något sätt så orkade vi❤

niinis
niinis
Reply to  Lina
6 years ago

Ja, jag vet precis hur det känns. Till slut sov man inte alls….man bara var vaken och vaken och väntade på nästa uppvak. Fattar inte hur vi orkade heller men på något sätt så. Otroligt! ♥

Sandra
Sandra
6 years ago

Vi har två underbaringar här, en på 4 år och en på snart 9 månader.
Jag sa efter sista kom att nu är vi klara.
Men samtidigt känner jag just nu att en trea skulle inte vara fel.. dock vill sambon inte ha flera barn.. men om det skulle bli av olycksfall i arbetet så skulle vi behålla den. Men vi planerar inte fler barn.

Nästa inlägg

Mattan har kommit…..

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x