NEW NAILS

Go`kväll finisar!

Jag är liksom vaken och klockan är snart 9. Wow…. Måste bero på att jag somnade i bilen på vägen hem. Fick mig en powernap på 30 min. Det lever man länge på. Hörni, nu har vi en ny säng och den blev så bra. Ingen sängram eller nåt sånt. Bara två snygga madrasser och såna svarta ben som vi köpte till Theddes säng. Wieeee, nu har vi också såna. Blev så himla fint! ♥ Ska försöka hinna ta bilder nu i dagarna så ni får se.

Jag tog bilder på mattan idag men tänkte visa dig imorgon. Ju längre den ligger där desto mindre vill jag ha den där. En vän till mig utbildar sig till inredare och hon sa att ett rum blir mindre om en matta är för liten. SÅ känns det verkligen. FAN säger jag bara…. well well, det finns en miljard värre saker. Men mattan måste bort och så får jag klura ut något annat.

Jaha, idag hade jag tid för nya naglar. De har växt som tusan verkligen. Det tyckte hon också med tanke på att det inte ens hade gått en månad.

Satt här och letade febrilt efter bilder på naglar och inspiration. Ville ha något enklare, inget glittrigt och lite annan form. Jag berättade ju för er att jag inte var nöjd första gången jag gick dit. Men sen fick jag en annan tjej som gjorde om dem och då blev de mycket bättre.

Hade samma tjej idag. Här hade jag precis satt mig för att få dem fixade. Lite dålig vinkel för jag tycker utväxten faktiskt såg ännu längre ut. Men här ser du ungefär hur mycket de vuxit på lite drygt 3 veckor. Det måste vara D-vitaminet och de andra tillskotten jag tar. Håret växer också i raketfart nämligen. Ska berätta mer imorgon. 🙂

Det blev en nudefärg. En puderrosa/beige blandning. Matta naglar med en blank. Sååååå nöjd är jag! Blev precis så som jag ville och hade tänkt. Nu åker min nageltjej utomlands i en månad så nu kommer nog utväxten vara bedrövlig, ska inte ditt förrän den 5:e mars nästa gång. 🙂 Jaja..det blir bra med det.

Nä men nu tror jag minsann det börjar klippa lite i ögonen här. Dags att snarka och det i nya sängar. Jag är så jäkla spänd förstår ni. Jag vill bara att den ska kännas toppen att sova i en hel natt. Vi har fått madrasserna utprovade åt oss. När de har känt på hur våra kroppar får stöd och vad som passar åt oss så nu är förväntningarna höga. Haha…. Tänk om jag skriver imorgon och ba: ”Fifan, vad har vi gjort?” Nä, de har ju sagt att man ska känna efter och att det tar ca 3 månader att kunna lämna ett utlåtande på en madrass så ja, vi får ha lite tålamod helt enkelt. Sen får man lämna tillbaka dem om man inte känner att de passar, så jäkla bra.

Ha nu en fin kväll, imorgon är det finfredag! ♥

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
6 years ago

Även om det kostar en slant så är ett bra tips att måttbeställa heltäckningsmatta med langettering runt kanten (kantsömm). Då får ni precis de mått som passar. Just nu är det säkert en hel del rea i mattaffärerna så passa på! Tips två är att köpa två likadana mattor och lägga kant i kant med dubbelhäftande tejp under skarven.

AnsoAnna
AnsoAnna
6 years ago

Jättesnygga naglar!
Håller tummarna att ni sover gott nu rå. Men som sagt ni får ge sängarna lite tid :).

Kram

Sara
Sara
6 years ago

Man brukar svettas en del dem första nätterna tack och lov ger det med sig!

niinis
niinis
Reply to  Sara
6 years ago

Ja men jaaaaa….. jag svettades jättemycket inatt. Vad beror det på????? Precis så var det verkligen.

Nästa inlägg

STOPPA LUSANGREPP

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x