STOPPA LUSANGREPP

En fråga? ”Hur gör ni för att undvika problem med löss hos era barn?”

Jag tror att jag kan ha svaret på den frågan! Wow kände jag bara när jag fick förfrågan om detta samarbete, och så kände jag ÄNTLIGEN i samma andetag! EN produkt som i alla fall jag verkligen saknat utan att veta om det ens. En spray som förebygger löss! Ja men har du hört så jädrans bra alltså?! Detta måste ha varit svaret på alla våra böner, ja vi som har panik för alla slags kryp som kan tänkas sätta sig på diverse ställen och orsaka en herrans massa problem!

När den där luslappen sitter klistrad på dörren på skolan så vet man vad man har framför sig liksom. Huuu, jag ryser bara jag tänker på det.

Såhär ser produkten ut. Den heter Linicin Prevent. Det är alltså en sprayflaska så det är superenkelt att bara spraya in i håret. Linicin Prevent är en receptfri spray som förebygger hårlöss och som säljs hos flera apotekskedjor och den orsakar inte resistens. Sprayen går att köpa i alla apotekskedjor och de flesta matbutiker.

Den sprayas enkelt på över hela håret. Sedan ska det sitta på hela dagen. Duschar man eller badar så sprayar man på nytt. Hur enkelt? Det innehåller inga insektsgifter och är hudvänlig. Kan användas från 2 års ålder. Den doftar inget för oss, men för lössen doftar det apa. Bra va?

Nu har jag ett erbjudande till dig också. Om du klickar dig in på den HÄR länken så får du 40 kr rabatt på den här sprayen. Istället för 139 kr (ibland är den t.o.m. dyrare) så betalar du nu endast 99 kr.. Du kan läsa mer om produkten HÄR.

Kampanjen gäller så långt lagret räcker, dock längs t.o.m 2018-02-07

Linicin Prevent är en medicinteknisk produkt, läs användarinstruktionen noga innan användning. Marknadsförs av Meda, A Mylan Company , www.linicin.se

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
6 years ago

Trots tre barn på samma skola har vi aldrig någonsin haft löss! Är väl något med oss som inte lössen gillar kanske…

niinis
niinis
Reply to  Anna
6 years ago

Var glada för det! Har vänner som får lösa VARJE gång det går på skolan!

Nästa inlägg

Födde barn

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x