Datenight

Morning!

Finfredag is in the house! Så härligt med fredag. Min man har också fixat datenight åt oss imorgon. Ni aaaaanar inte hur välbehövligt det är för oss efter den här flytten och allt som pågått det senaste två månaderna.

Det känns som allt varit mer eller mindre kaos sen i början av december för vår del. Flyttkaos och jul i en salig blandning har varit ganska så påfrestande för oss alla. Tony och jag har inte haft någon egentid alls, jag sover ju hela kvällarna för att överleva min biologiska klocka med tidiga morgnar osv så att få prata i lugn och ro eller ens diskutera saker har inte hunnits med.

Tonys tjänst har också förändrats vilket gjort att han fått mycket mer ansvar och med det mera jobb. Han jobbar mycket på kvällarna, inatt jobbade han vid datorn i sängen till långt efter midnatt.

Så en datenight. Ni anar inte hur mycket jag uppskattar det! Vi ska åka iväg redan tidigt så jag inte behöver vara så trött om vi bara skulle gått ut och ätit på kvällen, vår melodi är vinlunch. Milo ska vara hos farmor o farfar. Stora barnen kollar Majlis och huset. Sen sover vi kvar och på Söndag åker vi förbi ett 50 årsfirande innan vi åker och hämtar Milo.

På måndag kommer städfirman och på onsdag lämnas nycklarna. Idag ska vi tömma ur allt som går. Tömma uterum, allt från källaren, ett gammalt bord och stolar i köket ska kastas. Cyklar och grill ska fraktas hit osv. Jo. Så idag har vi att göra. Kommer nog inte bidra så fantastiskt mycket åt finfredagen. Jag får ta igen det imorgon på vår datedag/helg! Så ikväll tror jag nog att fredagsmyset i soffan kommer vara en aningens tröttsamt.

Vår lilla prinsessa i familjen. Sover bredvid mig i sängen. Å apropå sängen…..jo men så svårt att säga ännu. Den är fastare, det är den. Har jag sovit skönt? Lite oroligt skulle jag vilja säga, förmodligen av ovanan. Så fortsättning följer….

Lite morgongos med hårbollen. Hon är lite extra mysig på morgonen. I morse bet hon på min sladd till mina hörlurar. Hon älskar sladdar och det ser nästan ut som hon tandtrådar med dem. Haha…

Nu måste jag rusa vidare. Känner mig ganska så stressad med dagen så får se vad jag hinner tidsinställa åt dig härinne tills ikväll?

Ha en härlig FINFREDAG nu!

Kram Nina

7
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
6 years ago

Mysigt med kattmys och date. ja man behöver det ibland som ett par. ha nu en mysig helg och njut av varandra. Kram Sara

Nästa inlägg

NEW NAILS

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x