Till honom ♥

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för Lagerhaus
Hörni, snart är det dags för Alla Hjärtans Dag hörni. Dagarna bara går och rätt vad det är så sitter vi där och har inte kommit på något kul att göra, eller så bara låter man det vara en vanlig dag….det där gör man ju som man vill. Personligen så gillar jag att fira såna här dagar. Helst eftersom vi faktiskt alltid firar förlovningsdag den 14:e februari. ♥ Love is in the air liksom….
Här har jag tagit fram lite härligheter till den manliga kärleken i livet. Lite tips på vad man köpa till en dag som Alla Hjärtans Dag.

Hamburgerpress

SÅ hur sexig kommer inte din karl vara när han står och lagar lite godare burgare till dig? Älskade förklädet, tyckte det var sååå snyggt. Snyggt också med grillvanten till…. å så inget annat på sig. Haha… ♥

Jag vet att Tony skulle älska att stå och vara bartender här hemma. Här en massa härliga artiklar för ett riktigt snyggt drinkbord. Det här är ingen dum idé alls….tror nämligen att jag vill skaffa mig en snygg drinkvagn här hemma.
Japp där har du lite idéer till din man där hemma.  Behöver inte alltid vara kalsonger eller strumpor eller parfym även om jag tycker det också är jäääädrans bra presenter. 🙂

11
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Datenight

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x