Myshelgen so far….

Viskar godmorgon från hotellrummet. Tony sover som en liten gris bredvid mig. Fiser så illa gör han också så jag får snart slå något hårt i skallen på honom. Haha…. 😀

Åh vi hade det verkligen toppen igår. Så himla mysigt så det är inte klokt. I sällskap av bara varandra. Vi satt verkligen och pratade i munnen på varandra. Älskar de här stunderna vi får tillsammans. Det är som en ”catch up” i livet, i varandras liv. När tiden springer på och man har mycket att göra hela tiden så finns ju inte den tiden. Det här är som att stanna till och rekat läget. Man pratar om känslor, om händelser, om framtidsplaner och livet i allmänhet.

Igår slog det mig hur mycket som hänt med oss båda sen vi träffades. Tony jobbade som skyddsvakt på Arlanda och jag var nyutbildad makeup artist när vi träffades. Tänk vad mycket vatten det runnit under dessa broar alltså….vilket liv vi tillsammans skapat. Jag blir lite känslosam faktiskt. Min älskade make, så glad att ha honom i mitt liv. ♥

Vi började med en seeeen lunch på Sturehof. Galet vad tiden sprang iväg på förmiddagen så vi kom inte iväg förrän sent, vi var i Sthlm vid 15 tiden. Jag åt en rödtunga och Tony tog sin favorit på Sturehof – en stor toast skagen.

Korridoren på vårt hotell. Vi gick hem till hotellet efter den seeeena lunchen som inte avslutades förrän vid 18 tiden, vi satt verkligen och pratade i timmar. 🙂 Bytte om, snajsade frillan och sen gick vi vidare till Riche.

Där tog vi en osttallrik som jag helt missade fota. En av ostarna var en sån kitost, alltså herreminjeeeee…..den luktade så obeskrivligt illa och det hemskaste av allt var att den smakade som den luktade. Nä, jag har försökt att börja gilla kitost men det går fan inte. Det är hemskt! Där satt vi inte så himla länge utan kände att vi gärna gick tillbaka till hotellet istället. En sväng förbi 7 eleven för att köpa lite godis och gotta på vägen hem.

Snart är det äntligen dags för frukost. Jag är sååå hungrig. Eller snart, fasen klockan är ju bara halv 6 för tusan. En och en halvtimma kvar då det lyxigt nog är frukost redan kl 07 här fast det är helg. Perfekt för en morgonpigg som mig. Efter frukosten ska vi ta en promenad har vi sagt, sen tillbaka till hotellet och ta ett bad. Vi har ju inget badkar och har inte haft på evigheter så då passar jag alltid på att bada.

Sedan ska vi iväg på 50 årsfirandet vid kl 12. Vår myshelg fortsätter med andra ord. ♥ Nu ska jag lägga mig och kolla lite serier här på datorn. Vi hörs sen igen.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Svahnholmen
Svahnholmen
6 years ago

Åh så härligt med egentid med maken ! Jag och maken var iväg på ölprovning i går med kompisar vilket var mysigt. Tyvärr gullar inte vår minsta att sova med barnvakt så hotellövernattningar får tyvärr vänta ett tag för vår del.

Nästa inlägg

Mattor och konst

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x