Skickar kärlek….

Jag vet inte om ni läst vad som hänt medHannahs hund Stig? Det är så otroligt sorgligt och jag grät igår när jag läste hennes rader om Stig och vad som hänt. Jag satt här hemma i soffan och grät och Milo såg det, såg på honom att han blev fundersam över varför jag var ledsen.  Grejen är att jag inte grät så ofta inför de stora barnen, men bestämde mig när jag blev mamma igen i mer mogen ålder att jag absolut skulle visa alla känslor. Jag menar, jag gråter ju såklart inför de stora barnen numera men när de var små var jag rädd att visa såna känslor för dem. Tror att det beror på att de gånger jag såg mamma gråta så blev jag rädd och ledsen. Kanske följde det med mig på något sätt….I alla fall så frågade Milo vad det var med mig igår? Till saken hör att jag fick mens igår så känslorna var liksom all over the place redan. Så när jag förklarade för honom så grät jag ännu mer. Känslorna ifrån när vi förlorade vår Toxy bubblade upp till ytan igen och jag kände så oerhört starkt med Hannah. Jag vet själv hur jag stod och skrekgrät in  Tonys bröst i vårt kök när Toxy skulle åka till veterinären för att somna in…. Jag kunde inte andas. Jag tappade det helt. Jag skrek och hade panik i hela min kropp. Jag minns hur Tony fick hålla i mig så jag inte skulle falla ihop. Den sprängande huvudvärken av flera dagars gråtande. Hur tomt det var. Hur sorgligt allt blev och hur oerhört mycket jag saknar honom fortfarande. Jag vet inte om det här låter klokt men han är med mig ändå….. förstår du, jag känner av honom på något sätt och jag tänker på honom så otroligt ofta.

Majlis känns som hans  lillasyster som flyttat in….och vi älskar henne oerhört mycket såklart och är så glada för henne, men jag saknar vår lilla farbror till katt som han var och igår bubblade sorgen upp igen. 🙁 Hannahs och hennes familjs tragiska förlust kändes ända in i ryggmärgen på mig. Usch, tårarna bara rann och jag var så otroligt ledsen…..

Jag såg att Hannah fått massor med kommentarer på sitt inlägg så gå gärna in ni också och skicka lite kärlek. Jag kan bara tänka mig hur mycket sånt man behöver när sorgen är så svår.

 Hoppas så att det får vara lugnt hos dem alla nu. Tycker de haft sin beskärda del av allt hemskt som hänt så nu får det räcka. ♥♥♥

Samtidigt vill jag passa på att tipsa om att Maggan har tag 3 betala för 2 på sitt superpopulära tillskott ”All in one boost” just nu, klicka hem 3 stycken så dras priset ifrån en av i kassan sen. HÄR kan du läsa mer och också köpa det. Innehåller: Grönt kaffeextrakt, Chiliextrakt, Kokosfett, rosenrotextrakt, gurkmejaextrakt, ingefärsextrakt, havtornsextrakt, Spenatextrakt, Fläderextrakt, Schisandrapulver, panaxginseng, rysk rotextrakt, röd macapulver, pepparrotextrakt.

Jag kan tyvärr inte äta det då jag inte tål spenat….skit också. Har nämligen hört så många som tycker det är så himla bra. Mer sexlust, mer energi och ork, några har fått ordning på sin mage, några har börjat sova bättre, några hade blivit bättre i sin ångest och depression. Finns massor med intressanta positiva upplevelser av det. Heja Maggan, så jäkla kul att det gå så bra för dina produkter. ♥

1
1

Sött fat

Men hej!

Åh idag har det varit eld i baken kan man säga. Jag for iväg till huset för att lyfta ur det allra sist inuti huset då städfirman skulle komma efter lunch. Men tji fick jag, redan halv 10 var de där. Nåväl, jag flängde och for och bar medan de började med övervåningen. Nu mina vänner är det inte mycket kvar. Endast lite cyklar och lite annat smått och gott som inte fått plats på kärran.

Vagnhild ska jag köra till pappas firma där hon ska stå tills jag renoverat klart henne. Vet ni hur skönt det ska bli att få göra det inomhus i en vanlig temperatur? I somras målade jag ju henne invändigt i galen hetta. Nu när man står inne i husvagnen så fryser man ju röven av sig. Så det blir perfekt att få flytta in henne nu. Till sommaren ska hon vara redo för en härlig färd till Öland igen och då jäklar ska hon vara renoverad och klar. Spännande spännande.

Har precis satt mig för att jobba här, det är grått som fasen ute och mörkt här inne så ska nog tända upp lite ljus. Hittade det här söta fatet på Fyndhörnan på IKEA (R.I.P Ingvar Kamprad). Tyckte det var så himla fint och passade perfekt på bänken på loftet.

Ska fortsätta här, ville bara snabbt kika in och säga hej till dig. Vi hörs senare.

Kram Nina

0
1

Snygg 50 åring

Hallihallå!

Då har vi landat hemma igen. Jag är såååå nöjd med hur den här helgen blev. Allt blev sådär härligt och avslappnat.

Efter att Tony vaknat gick vi upp och käkade frukost. Sen klädde vi på oss och tog en promenad.

Härliga shoppingbutiker. Undra tro om Tony stod där och tänkte på vilka Manolo Blahnik eller Louboutin han ska köpa till mig?

Ett bra motto att leva efter….. DET ORDNAR SIG ALLTID.

Mitt i promenaden kom Tony på att vi skulle gå till Mr Cake. Roy Fares ställe ni vet? Vi trodde inte det hade öppnat men när vi väl kom dit så hade det öppnat redan kl 09 och vi var där fem över.

Fantastiskt att äntligen få vara där och fika. Roy var där också och det var himla kul och se honom IRL också. Kul att se bakverken för de är verkligen hans signum liksom. Vackert och perfekt.

Efter fikat gick vi tillbaka till hotellet och gjorde oss i ordning för Maries 50 årsfirande. Det skulle gå av stapeln på Hard Rock Cafe, himla mysigt fixat.

Vi sjöng för henne och jag måste säga att hon en förjäkla snygg 50 åring den där Marie!

Här fick jag posa med födelsedagsbarnet.

Till bordet hade vi härliga Gert och Åzas man Tobias.

Fina Åza satt bredvid mig, åh herre vad vi fick flabba loss. Kul att ses!

Den här tavlan målade jag till Marie. Hoppas hon ska bli glad över den. Den låg paketerad fortfarande när vi åkte så jag fick inte se när hon öppnade den. Sen fick hon ett presentkort på Mr Cake.

Nåt annat kul då…..jag ska gästa Gert Fylkings podd på torsdag. Så roligt det ska bli. Berättar för er så fort den kommer ut så man kan lyssna på den.

Nä, nu ska jag ta en värktablett. Har sån mensvärk ikväll. Usch….hoppas du haft en mysig helg fina du.

Kram Nina

4
0