Skickar kärlek….

Jag vet inte om ni läst vad som hänt med Hannahs hund Stig? Det är så otroligt sorgligt och jag grät igår när jag läste hennes rader om Stig och vad som hänt. Jag satt här hemma i soffan och grät och Milo såg det, såg på honom att han blev fundersam över varför jag var ledsen.  Grejen är att jag inte grät så ofta inför de stora barnen, men bestämde mig när jag blev mamma igen i mer mogen ålder att jag absolut skulle visa alla känslor. Jag menar, jag gråter ju såklart inför de stora barnen numera men när de var små var jag rädd att visa såna känslor för dem. Tror att det beror på att de gånger jag såg mamma gråta så blev jag rädd och ledsen. Kanske följde det med mig på något sätt….

I alla fall så frågade Milo vad det var med mig igår? Till saken hör att jag fick mens igår så känslorna var liksom all over the place redan. Så när jag förklarade för honom så grät jag ännu mer. Känslorna ifrån när vi förlorade vår Toxy bubblade upp till ytan igen och jag kände så oerhört starkt med Hannah. Jag vet själv hur jag stod och skrekgrät in  Tonys bröst i vårt kök när Toxy skulle åka till veterinären för att somna in…. Jag kunde inte andas. Jag tappade det helt. Jag skrek och hade panik i hela min kropp. Jag minns hur Tony fick hålla i mig så jag inte skulle falla ihop. Den sprängande huvudvärken av flera dagars gråtande. Hur tomt det var. Hur sorgligt allt blev och hur oerhört mycket jag saknar honom fortfarande. Jag vet inte om det här låter klokt men han är med mig ändå….. förstår du, jag känner av honom på något sätt och jag tänker på honom så otroligt ofta. Majlis känns som hans  lillasyster som flyttat in….och vi älskar henne oerhört mycket såklart och är så glada för henne, men jag saknar vår lilla farbror till katt som han var och igår bubblade sorgen upp igen. 🙁 Hannahs och hennes familjs tragiska förlust kändes ända in i ryggmärgen på mig. Usch, tårarna bara rann och jag var så otroligt ledsen…..

Jag såg att Hannah fått massor med kommentarer på sitt inlägg så gå gärna in ni också och skicka lite kärlek. Jag kan bara tänka mig hur mycket sånt man behöver när sorgen är så svår.

 Hoppas så att det får vara lugnt hos dem alla nu. Tycker de haft sin beskärda del av allt hemskt som hänt så nu får det räcka. ♥♥♥

Samtidigt vill jag passa på att tipsa om att Maggan har tag 3 betala för 2 på sitt superpopulära tillskott ”All in one boost” just nu, klicka hem 3 stycken så dras priset ifrån en av i kassan sen. HÄR kan du läsa mer och också köpa det. Innehåller: Grönt kaffeextrakt, Chiliextrakt, Kokosfett, rosenrotextrakt, gurkmejaextrakt, ingefärsextrakt, havtornsextrakt, Spenatextrakt, Fläderextrakt, Schisandrapulver, panaxginseng, rysk rotextrakt, röd macapulver, pepparrotextrakt.

Jag kan tyvärr inte äta det då jag inte tål spenat….skit också. Har nämligen hört så många som tycker det är så himla bra. Mer sexlust, mer energi och ork, några har fått ordning på sin mage, några har börjat sova bättre, några hade blivit bättre i sin ångest och depression. Finns massor med intressanta positiva upplevelser av det. Heja Maggan, så jäkla kul att det gå så bra för dina produkter. ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Isabel
Isabel
6 years ago

Usch jag grät också när jag läste om Hannahs och hennes familjs Stig. Så oerhört sorgligt! Och jag förstår att sorgen av er fina Toxy kom ikapp. Men som du säger, han finns med er på något sätt. Vi har vår lilla kisse Milas sedan augusti och bara tanken på att behöva förlora honom … nej kan inte ens tänka tanken, skulle vara för sort och hemskt för att klara av känns det som.
Stor kram till dig <3 och till söta Majlis.

Nästa inlägg

Sött fat

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x