Stuga i Sälen?

Morning godingar!

Här har det som vanligt avverkats frukostar, morgonbestyr och en och annan tvättmaskin. Just nu sitter jag och betar av lite jobb. Ska iväg på ett möte kl 11 och hade tänkt hinna det mesta innan dess. Håller fortfarande på att leta lokal till vernissage också. Har fått lite ideér och tips men har nu fått för mig att jag vill vara helt centralt här i vår lilla hemstad eller så blir det Stockholm. Har dragit iväg lite mail här som jag ivrigt väntar svar på. Tack ni som tipsat och erbjudit, ni är så himla gulliga. Har ni fler tips i Stockholmstrakten får ni jättegärna mejla mig eller skriva bland kommentarerna här. ♥

Med snygga morgonfrillan här i schäslongen är det faktiskt riktigt trivsamt att jobba idag. Solen skiner utanför och det gör mig genast mycket gladare i magen, älskar dig solen. ♥

Hörni, jag är så hiiiiimla sugen på att åka upp och åka skidor i Sälen eller Stöten här framöver. Typ en weekend. Men fasen vad dåligt det finns med stugor. Finns några men de är gigantiskt stora och kostar över 10.000 för en weekend. Känns lite saftigt…. Vi bor gärna i en stuga och inte hotell så man kan mysa med lite matlagning och hasa runt i underställ. Vi vill åka weekend, så typ torsdag till Söndag. Typ den närmaste framtiden här…vet du nåt mysigt ställe eller känner någon som gärna hyr ut stuga så får du gärna mejla mig (niiinis@outlook.com).

Nu ska jag jobba vidare! Hörs sen.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kristin
Kristin
6 years ago

Åh, vi har precis kommit hem från Järvsö! Rekommenderar det starkt. Hyrde stuga som tillhör Bergshotellet. Vi hade det sååå bra!
Tack för fin blogg. Kram

Jessica Lagergren - jessicalagergren.se
6 years ago

Hej finaste! Vi hyrde supermysig stuga i Nusnäs via airbnb. Det är ju inte jättenära backen, men värt att kolla airbnb. Inte alls dyrt! 😀 Kram Jessica

Marie Näsman
Marie Näsman
6 years ago

Galleri T, Österlånggatan i Gamla stan

Lotta
Lotta
6 years ago

Säfsen kanske…

Jeanette
Jeanette
6 years ago

Kolla med Bengt-Martins, vi brukar hyra genom dem, funkat bra.

Nästa inlägg

Godaste glutenfria brödet

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x