Godmorgon

Hej på er finisar!

Fifan, förlåt….men gårdagen tog verkligen  kål på mig alltså. Det blev lite mycket med allt….. Både känslomässigt och praktiskt. Hann verkligen inte in till dig alls igår. Gick sen och la mig kl 8 igår kväll då jag var helt slut, det var väldigt skönt ska jag säga. Har dessutom sovit en helt ok natt så jag hoppas jag får känna mig lite mer piggelin idag.

Apropå piggelin…mina C-vitamin har tagit slut så jag måste inhandla mer. Jag köper mina på hälsokost vilket ska vara mycket bättre än de där man köper i rör och som mest innehåller socker. Jag har ätit dem i säkert ett par år nu och känner helt klart skillnad på när jag inte gör det. Som nu…  Jag köper dessa här nedan, skitbra och finns på Hälsokraft. Tips tips!

Idag är det en fullspäckad dag. Ska börja med ett möte kl 10 och sen vidare mot stortstan och träffa Gert. Hans podd heter Gerts Värld och du hittar alla avsnitt HÄR. 

Jag hojtar till när avsnittet kommer ut såklart.

 

 

Hörni, ni som mejlat om stuga, tack snälla. Ska sätta mig här inom närmsta framtid och gå igenom och kolla upp några av tipsen jag fått. Ni är temmetusan fantastiska….tack snälla! ♥♥♥

Nu ska jag fortsätta jobba här, behöver hinna med en del innan dagen kickar igång på allvar här. Rätt skönt ändå och sitta här i sängvärmen och knattra på datorn i ottan.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Trött

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x