Han har kört i diket….

Hej min vän!

På vägen hem från Sthlm idag fick jag samtal från Tony:

”Bli inte orolig nu hjärtat, allt är lugnt alla mår bra….”

”Men vad har hänt?” frågar jag upprört!

”Elliot har kört av vägen…. bla bla bla”

Jag hade två missade samtal från Elliot och skulle just ringa honom. Blev fullkomligt iskall i hela kroppen. Hörde att han var ok dock även om min hjärna typ stängde av. Tankarna rusade i huvudet och jag kände att Tony inte kunde prata fort nog så jag fick höra om allt som hänt.

Han hade fått möte på en lite smalare väg, och den han mötte hade typ prejat ut honom. Hade han inte åkt ned i diket så hade de frontat. Hon i den andra bilen hade kört vidare bara…..MORR vad förbannad jag blir alltså.

Bilen är totalkvaddad under. Hjulhuset och axeln är helt paj, det är bara att skrota bilen. ☹️

MMMMEEEEEN! Min unge är ok. Skit i allt vad bilar heter, min unge är ok! Han har slagit i brösten i ratten men inget annat. Självklart så blev han ju rädd, det blir man. Jag har själv krockat nyligen och det var hemskt. Han skulle svänga förbi akuten för att vara på den säkra sidan, dyker något upp med nacke eller rygg senare så har vi en dokumentation på att han kört i diket.

Nu får det gärna räcka med krockar och tråkigheter i familjen! Nu ska jag ta kväll, jag är rätt utpumpad nu. Ska berätta om podd och allt imorgon. Ikväll ska jag tacka högre makter och skyddsänglar att min pojke klarade sig fint och att han inte körde ned i krondiket bara 500 meter bort. Tack! ❤️Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ammis
Ammis
6 years ago

Oj jisses anåda!!! Vilken jäkla ”tur i oturen” Bara att tacka ”högre makter” och som du säger:”vara glad att ungen lever” Bilen har försäkring och kan bytas ut! Förstår din skräckkänsla. Ha det gott och kramas extra

Annica
Annica
6 years ago

Änglavakt och beskyddare hade han idag ❤️.
Kramar och hoppas du kan sova inatt och ja din son mår bra ❣️

Agneta
Agneta
6 years ago

♥️

Carola Wetterholm
6 years ago

Men fyyyyy!!! Vilken tur att det ”bara” blev bilskador men usch vilken ofräsch människa som bara körde vidare efter att ha tvingat ner honom i diket. Finns folk till allt verkligen :/
Vilken tur att han är oskadd❤️❤️
Stor kram

Susanne
Susanne
6 years ago

Vad skönt att det var bilen som gick sönder och inte Elliot!
Tänker på er!
Kram

Annika K
Annika K
6 years ago

Skönt att det gick så pass bra ❤️
Den som körde iväg = smitning.
Vet ni regnummer?
Isåfall anmäl till polisen

anneli
anneli
6 years ago

Fy fasen! Tur att allt gick bra! Våran äldsta son var med om samma sak fast efter en skogsväg, han var på väg till en kompis och det kom en kille i hög fart på fel sida om vägen. Bilen blev totalförstörd men alla klarade sej bra. Han slog också i bröstet i ratten. Så skönt att allt gick bra. ❤️

Sara
Sara
6 years ago

Skönt att det gått bra. . Ha en fin helg. Kram Sara

Gunvor
Gunvor
6 years ago

Så skönt att det gick bra för sonen! Och du – om han var på vg hem från jobbet när det hände så ska han fylla i en arbetsskadeanmälan. Det är viktigt för att få en ”visandedag” om han skulle få problem i framtiden.

Nästa inlägg

Vackraste Haga Slott

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x