Tjejkväll

Hej min vän!

Shit vad jag snugglat idag alltså, jag gick upp för 20 min sen. Haha…. var upp tidigt i morse men gick och la mig igen bara för att läsa men somnade visst om. Det hände väl senast mig som tjugoåring typ. Underbart ljuvligt! Min vecka har varit så hektiskt så jag tror att det var kroppen som stängde av och ville vila.

Kalaset igår gick toppenbra, har tagit bilder men har dom i andra kameran så får visa dig sen. Åh vad najs det var med tjejkväll igår. Jag kunde åka in med bästa Carro till storstan igår, hon släppte av mig vid Nobis hotell där tjejerna samlats på Hannah :s rum lite fix och bubbel.

Därifrån gick vi till brasserie Vau De Ville där Hannah bokat bord åt oss alla.

Maggan och Jessica var snygga som tusan! Man får alltid skratta gott när Maggan är med, skitkul! Älskade Jessicas backslick, skulle vilja ha så själv nångång.

Snyggingarna Ewa och Mia. Mia har jag träffat förut och hon är ju både skitkul och så gullig och jag älskar hennes skånska dialekt. Ewa träffade jag för första gången igår och hon var supergullig och hade världens roligaste skratt. Lyckades få in det på min Instastory!

Åh vi åt så himla gott! Sushin till förrätt är fasen det godaste jag någonsin ätit alltså! De där rullarna var maaaaaagiskt goda! Sedan åt vi tonfisk och halloumiplateau, också så fantastiskt gott. Dit måste jag åka med Tony och käka nångång, kan inte sluta tänka på maten.

Så härligt att äntligen få träffa Hannah också. ❤️ Det var verkligen en hel evighet sedan. Lenita med, minns knappt när jag träffade henne sist. Fasen vad tiden går alltså!? Här satt vi på uteserveringen som var varm som om man satt inne nästan. Så najs!

Det hann bli lite party innan Tony plingade om att han satt i bilen utanför och väntade. Så himla himla lyxigt att få skjuts hem, han tänker det är bäst att få hem käringen än att hon ska släntra runt. Sen sov jag dreglande hela vägen hem…. schysst sällskap va?

Så glad att Hannah drog ihop detta. Man behöver få sig lite tantflabb och häng med tjejer ibland. Känns som man får energi för flera månader framåt. Så glad att jag hann träffa Hannah också innan hon brassar till Spanien igen. Får våga mig på att flyga snart igen kanske och åka och hälsa på dem i sitt nya hus.

Hepp, Milo ska på kalas snart och sen tänkte vi gå på bio med honom. En skön söndag!

Hoppas du mår bra och har haft en fin helg!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
6 years ago

Mia är det hon till höger? Tycker jag känner igen henne. Är det hon som är på nyhetsmorgon ibland? Vet dock inte vad det är hon brukar prata om.

niinis
niinis
Reply to  Eva
6 years ago

Ja Mia är till höger. Hon var med i Vardagspuls förut, vet inte om hin varit med i Nyhetsmorgon faktiskt?

Nästa inlägg

Kalasdag

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x