Brasa

Hej fina!

Har just ätit middag här. Det blev sent. Har känt mig så himla urrig hela eftermiddagen. Måste ligga under en filt för att inte huttra av köld. Vet inte om jag fått nå skit? Känns som alla är sjuka nu? Vidriga influensor och magtjall. Tony kände sig dålig inatt så kanske har jag fångat det nu?

Här brinner brasan nu i alla fall. Vi har fyllt på med lite ved nu och det är ju så galet najs med en tänd brasa i kaminen. Den både lyser upp och värmer oss nu när det är lite kallare ute. Myyyyyys!

En brasa måste ju vara något som ligger som mysfaktor i alla människors gener. Det känns som ALLA kuttrar lite extra så fort en brasa tänds.

Nu ska jag bädda ner mig här under filten igen. Ska bara väcka min fot. Jag satt så illa med foten nyss så nu har jag tusen nålar i den. Såååå obehagligt!

Ha nu en mysig kväll! ❤️

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josefin
Josefin
6 years ago

Hej! Gillar din blogg! Men har inte kunnat komma in via ipaden på några dagar, någon mer eller är det bara jag? Nu är jag på telefonen o det funkar fint, men ipaden kommer jag bara till headern o inte längre.

Anna
Anna
6 years ago

Ligger med influensa här 🙁 Dag 6 men fortfarande rätt knäckt. Hoppas ni klarar er…

Th
Th
6 years ago

Samma problem för mej,funkar inte på plattan(kommer bara till headern men ingen text)men från mobilen går det bra att gå in på bloggen.knepigt..hoppas det löser sej snabbt

Birgitta
Birgitta
Reply to  Th
6 years ago

Samma här kommer bara till headern och sen inget mera. Har varit så några dagar nu. Vi får hoppas att det löser sig/ Birgitta

Carina
Carina
Reply to  Th
6 years ago

Jag har samma problem

Nästa inlägg

Kalas och eventplanering

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x