KLAPP PÅ AXELN

Djupt ned i påsen kikar jag och hittar godis. Ja men precis, det är en sån dag idag. Så otroligt sugen på godis och socker. Vill äta chips så det sprätter och far omkring mig och hälla i mig iskall Pepsi Max så det bubblar i truten. Haha…. ibland vill man moffla järnet.

Har inte kommit tillbaka till mitt kost och träningsprogram ordentligt. Har gjort lite halvhjärtade försök men inser att man måste vara upplagd för det. Laddad och sugen liksom. Jag har haft för mycket med allt. Familj, flytt och livet liksom. Vägrar och vara hård mot mig själv trots att jag inte lyckas gå tillbaka. Klappar mig på axeln när jag tar mina promenader istället och försöker vara nöjd för det lilla. Rätt vad det är infaller suget och lusten och då kör vi på igen.

Idag tänker jag också vara stolt och glad över att jag fyllde skuffen med ved och fyllde på vedförrådet hemma. Haha! Riktigt vilken lantis jag blivit. Jag hann också städa lite runtom huset. Plocka ihop skidor som skulle till uteförrådet och sånt.

Skitnöjd!

Nu ska vi fika här hemma, ja apropå att vara godissugen alltså….

Kram Nina

8
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Skönhetsfavoriter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x