Skönhetsfavoriter

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för NordicFeel

Jag vet att ni är många som gillar när jag skriver om skönhet. Tänkte därför börja med något som heter skönhetsfavoriter lite då och då. Som ni vet så älskar ju jag att prova nya produkter. Det är också så som jag hittat många favoriter i livet och är glad att jag provat mig fram.

SILVERSCHAMPOO & SILVERBALSAM – Dessa produkter har fått bäst i test på flera ställen. De som använder dessa är mer än nöjda och tycker att det är världens wow-effekt. En tvätt så tycker dem att det blivit en klar skillnad. Själv ska jag hoppa in i duschen nu och testa så får vi se hur mycket det tar borta de gula tonerna ur håret? Men klicka in på sidan så får ni se vad de skriver!

NYX MATTE BRONZER – Bästa jag haft! Superbra färg och ger mycket pigment. Jag älskar det här bronzingpudret. Det är dessutom matt så det blir inget glitter i ansiktet av det. Har blivit en stor favorit. Jag har den som heter Deep Tan.

NYX LIQUID SUEDE – Det krämiga läppstiftet som jag bara älskar. Blir sååå snyggt på! Det liksom torkar fast på läpparna kan man säga, ja utan att bli obehagligt. Bara snyggt som sitter superbra.

PLUMP UP LIPLINER – Wow, jag bara älskar den här läppennan. När jag fick hem den så var det på ren chansning. Visste inget om den mer än att jag hört att Elizabeth Arden ska ha bra läpprodukter. Den är mjuk, krämig och så fin i färgen. Den jag har heter NUDE. Sitter bra och är lätt att applicera. Älskar den andra delen av pennan som är som en siliconspets som man kan jämna ut den med. Skitbra verkligen!

HELENA RUBINSTEIN – Nu har jag hittat väääääärldens bästa concealer. Den här, alltså wow, sitter som en smäck. Lägger sig inte alls i linjer även om den täcker svinbra. Jag gör så att jag har på foundation först och sen concealer uppepå det. Helt GRYM är den. Jag har den som heter #01 Light.

2
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ursula
Ursula
6 years ago

Åh..äntligen lite skönhetstips alltid kul att testa nytt smink. Ha en go kväll…

niinis
niinis
Reply to  Ursula
6 years ago

Kul att du gillar!

Carina S
Carina S
6 years ago

Älskar skönhetstips! Har provat mkt som du testat o skrivit om och är jättenöjd o gillar allt jag provat, Tack för bra tips! Kram

Nästa inlägg

Pass & podcast

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x