Pass & podcast

Godmorgon raringar!

Uppe med tuppen så det bara står härliga till. Lite över tre var klockan när jag slog upp mina blå. Well well, har somnat tidigt så det gör inget. Idag är det torsdag och min kalender är tom. LOVELY! Idag är det bara de vanliga sysslorna/jobben som ska göras och det känns sååå skönt!

Igår eftermiddag hade jag möte med världens bästa Arne som jag kallar honom. Har lite grejer på gång och han är grym att bolla idéer med. Synd att vi babblade i nära två timmar och jag alltid missar att få med honom på bild. Han är fd marknadschef för Enköping och var bl a med och köpte reklam för lilla Enköping när jag var med i Hela Sverige Bakar.

När Tony sen kom hem från jobbet så for vi iväg för att fixa pass till Milopojken. Ja, vi har en resa på gång som jag ska berätta mer om sen, tänkte ifall du funderade över det plötsliga pass-införskaffandet.

Vet ni att det är helt nytt nu med hur man införskaffar sig pass? Numera måste man boka tid på polisstationen för att få nytt pass. Här i vår hemstad var nästa tid för det den 23:e mars. Som tur var fanns det tid i Strängnäs igår så vi fick kvista dit. Bra att tänka på ifall ditt pass gått ut och du ska ut och resa. Vänta inte med det!

Milo var lite spänd innan, tacka fasen för det. Han var typ 3 år sist vi skaffade pass åt honom så han hade helt glömt hur man gjorde.

Han var så duktig i alla fall och blev sååå fin på sitt foto (till skillnad från mamman som missade att det blåste OCH missade kolla spegeln innan hon gick in och fotade sig). Han fick också skriva sin namnteckning den här gången. I vanliga fall skriver han med stor bokstav och versaler och sitt efternamn sen. Men nu märktes det att han var lite nervös så det fick bli såhär… sötis! Det här passet ska sparas för alltid. ❤

Japp, nu är podden ute! Ni minns väl att jag var hem till Gert och spelade in ett avsnitt till hans podd Gerts Värld?

Så jäkla kul var det! Jag gillar Gert som tusan och jag tror att han och jag liksom klickar lite. Det blev en trevlig stund hemma hos honom.

Intressant var det att få se hans radiopriser, hans konst och prylar han samlar. Älskar sånt! Gert ska köpa en målning av mig också, såå kul!

Blev rörd på riktigt när jag fick läsa vad de skrivit om mig. ❤ Känns som det här är det finaste någon sagt om mig. Berörd och generad är rätt ord. Tack Gert och Perre, det var en härlig eftermiddag!

Du kan självklart lyssna på podden HÄR!

Nä, nu ska jag gå upp och klippa Thedde. Han börjar bli långhårig. Haha….frisör innan kl är sex liksom.

Vi hörs senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carola Hammarberg
Carola Hammarberg
6 years ago

Så sant min vän ❤️ Det är precis så det är.
Kramar Carola

niinis
niinis
Reply to  Carola Hammarberg
6 years ago

Älskar dig! ♥

Kina
Kina
6 years ago

Lyssnade just på podden. Himla bra var den

niinis
niinis
Reply to  Kina
6 years ago

Åh tack! ♥

Helena
Helena
6 years ago

Åhh vad bra podden var! Hade den på när jag var ute och gick och ville inte att den skulle ta slut! Du har en sån vänlig och behaglig röst! Man liksom bara sveps in i den och vill lyssna mer! Jag tycker du och Gert verkligen klickade! Vilken otroligt fin och rolig människa du är!!

niinis
niinis
Reply to  Helena
6 years ago

Men ååååh, hjärtat svämmar över. TACK! ♥♥♥ Så roligt att du gillade. ♥

Nästa inlägg

Bucketlist – SPÅDD

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x