Släppa lös tjejerna

Godmorgon!

Tack för all kärlek. ❤️ Ja det är lite märkligt hur man kan reagera vid olika händelser? Har sovit ok inatt men drömde faktiskt något om det, minns inte vad just nu? Galet att vi haft 3 såna här händelser i familjen sen 18:e januari. Dessutom så ringde Thedde hem några minuter efter att han åkte hemifrån i morse. Han hade varit millisekundrar från att klippa ett rådjur. Man undrar ju om det är någon som försöker säga något? Hoppas vi fått vår kvot nu! Men brukar man inte säga att en olycka sällan kommer ensam och att det oftast är 3 olyckor som brukar komma i följd?

Innan allt hände igår så var det ett förväntansfullt gäng som var på väg till bion. Vi har velat se Coco sedan första gången vi hörde talas om den.

En jättepopcorn, lite godis och laddat gäng.

Så kan man också äta sina popcorn. Men hörni. Filmen!!!! My god så bra den var. Från den började till slutet satt man som spikad. Man lämnade inte filmen för en sekund. På barnfilmer brukar jag kunna jobba lite och kanske t.o.m slumra en stund. Eeeh, inte en chans! Vi alla tyckte den var såååå GRYM! Har du inte sett den tycker jag du ska planera in ett biobesök.

Nu ska jag snart sätta mig i bilen igen och åka in till stan. Var in och körde Milo till skolan – tog sedan en promenad. Men nu måste jag åka in till stan för att köpa mer akrylfärg. Den vita färgen tog slut igår, den klarar man sig inte utan.

Vet bara inte hur jag ska kunna slita mig från den här varma soffan och den här mysiga katten i mitt knä? Känner mig lite urrig och sliten idag, lite som att jag ska bli sjuk – eller så är jag tömd på energi bara. Är så galet trött….så att sätta sig i bilen in till stan känns inte ett skit lockande just nu.

Kanske bara skiter i allt idag? Burrar ner mig under en filt? Kokar litervis med te och bara kollar film! Tända ljus och bara släpa runt i myskläder och raggisar. Ta av sig bh:n och låta tjejerna såsa fritt under tröjan. Äta massa onyttigt. Godis, choklad och chips med pepsi max. Fifasen så gött!Åh det skulle vara ljuvligt minst sagt!Ja vi får se hur det blir? Vi hörs senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Blåbär & banansmoothie

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x