Bra jobbat

Hej finisar!

Ämen herre – min – jeeee säger jag! Den här dagen hade jag liksom tänkt att bara chilla mig igenom. Men nähä. Livet ville liksom lite annorlunda.

Påbörjade inlägget redan i morse, efter min träning. Ja, jag kvistade iväg i morse för att gå lite på bandet och sen träna lite styrketräning. Suuuupernajs! Kan jag inte bara få in träningen i mitt liv nu? Sådär så det blir en vana. Man vill liksom träna för att må bra!? Ska det vara så jäkla svårt?

I alla fall, när jag väl var klar tog jag en bild utanför. Så märklig bild. Ser ju ut som om jag är mörk igen! Haha…. Dags att ta tag i utväxten. Jag vill ha lite utväxt men kanske inte såhär mycket.

Jag bytte ställe idag. Magasinet där jag tränar har numera två anläggningar. Den ena ligger nere på stan, vid ån och den andra uppe i ett industriområde. Det är bl a det som jag drev under ett par år.

Idag kände jag för lugn och ro och det fick jag verkligen där nere. Det var en ung tjej, jag och en hel del panchisar. Så snälla och gulliga allihopa. Hälsade så fint och alla tog det lilla lugna. Underbart! ❤

Hade på mig favvotightsen, skulle kunna leva i dessa verkligen. Så mjuka och sköna och spänner verkligen ingenstans. Längtar till man kan gå ut på promenader i endast såna. Jo men tröja också då förstås, inte som Kalle Anka. HAHAHAH! Nä men jag längtar till när man inte längre behöver ha underställsbrallor under vindrallorna för att inte frysa sönder. Röven känns som en isbit och låren som förfrysta fiskpinnar. Usch, förlåt men jag är redan less och det är bara februari.

Jo, sen efter träningen sen åkte jag hem. Handlade lite på vägen hem eftersom jag skulle ta tag i semmelbaket. Hade en beställning på minisemlor. Jag brukar inte ta beställningar men det här passade bra då jag ändå skulle skulle baka semlor idag.

Mitt i semmelbaket ringde skolan! Ont i bröstet, panik och andnöd. ”Vad har hänt?” Alltså jag kommer aldrig sluta sätta hjärtat i halsgropen! Milo hade gjort illa sitt öga och hade jätteont. Hjärtklappning och kasta sig i bilen och hämta hem honom. Ni är många som vet vår historia med hans ögon så det är svinkänsligt för mig.

Han var ok. Inte så farligt som jag trodde, THANK GOD! Förmodligen nåt skräp eller något som fastnat. Vi har sköljt och fixat och nu märker han inte av det så mycket.

Hem och fixa i ordning dessa och sen åka och leverera. Åh, semmelbullarna blev heeelt perfekta. Gjorde mig till pch svängde ihop egen mandelmassa. Den blev också smarrig! Precis så som jag vill ha dom, perfekta bullar och god mandelmassa! Hoppas att de ska smaka för gänget.

Nu ska jag fortsätta baka. Måste baka glutenfria till mig också. Ikväll ska vi njuta av semlor till kvällsfikat nämligen. Jipppppiiiiii! Jag ska nog äta två. Haha…. Är det fettisdagen så är det!

Hur många semlor äter du idag? Eller äter du ingen alls?

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
6 years ago

Fina semlor du gjort! Åt en semla igår,så idag får det vara för min del. Ha en fin kväll.

Susanne
Susanne
6 years ago

Vad fina semlor!
Dom ser jätte goda ut

Nästa inlägg

Tacorulle

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x