Gilla Alla hjärtans dag?

Gokväll!

Sitter ni och öppnar alla hjärtans dag presenter och äter brakmiddag? Eller gör ni som mig? Vi har nämligen just ätit takeaway från Thaien och nu kollar vi Sveriges Mästerkock på TV:n. Inget direkt fancypancy här inte!

I morse stod dessa rosor på bordet här hemma när jag kom upp. Det roliga var att Tony låg och väntade på att jag skulle gå upp och se dom tidigt i morse. Grejen var att jag hade en riktig slappismorgon. Låg länge i sängen för att sen direkt gå upp och duscha. Sen in i mitt lilla hörn för att sminka mig. Så jag såg dem inte förrän jag skulle ta på mig ytterkläderna och skorna och gå ut från dörren. Hann ta en bild i farten. Tyvärr så hade några stackars rosor halkat ur vattnet så de slokade lite.

Det tog några år för honom att förstå att jag ville ha vita rosor. Hur säger man det till någon man älskar? ”Du….kan du inte ba skita i och köpa de där röda rosorna och ta vita istället?” Nä men det kunde jag bara inte. Men efter några år så förstod han….

Det här lilla kortet värmde det här mammahjärtat ända in i den djupaste delen! ❤️❤️❤️ Alltså! Rama in och lägga på det viktigaste stället i livet!

Jag gillar ju såna här dagar. Ja jag tillhör dem som gillar såna här speciella dagar. Finns det anledning att fira så gör jag det gärna. Men idag orkade vi inte riktigt. Det blev en härlig blombukett och ett underbart kort och det räcker sååååå bra! ❤️ Skrev ett inlägg om det på Instagram i morse. Kände bara att jag behövde skriva att man inte behöver tycka något alls om alla hjärtans dag. Kanske att jag kände mig lite irriterad på Instagram där många hade behov av att tycka att Alla hjärtans dag var skit och hittepå.

Fifasen, kan inte ALLA bara få göra som dom vill?! Vill man fira med svindyra presenter, 5 rätters middag, hotellnatt och flöscha på så man rodnar så GÖÖÖÖÖR DET! Är man en succer för kommersiellt jippo så VAAAAAR DET!

Hatar man Alla hjärtans dag ifrån djupet av sitt hjärta….. Kanske är man ofrivillig singel, eller småbarnsmamma med 3 ungar under 4 år som tar all ens tid med vab, mår skit, är sjuk, tvätt, sömnlösa nätter och diskberg? Kanske tampas man med tonårsproblem och pms besvär och hatar allt vad fira och hjärtan heter? Ja men skit i hela dagen och lev som en vanlig onsdag.

Bara ALLA gör som dom vill?! Njut av det eller skit i det. På nyårsafton låg jag på soffan och sket i allt vad fira heter. Jag orkade inte och var sliten. Även om jag är lyckligt gift och hade någonstans att åka så sket jag i det.

Så länge man följer hjärtat så gör man rätt! Man gör sig själv rätt. Man är rättvis mot sig själv helt enkelt. Man behöver inte heller pracka på någon vad man tycker om det. Man kan tycka bara och så gör man som man tycker. Åh vad jag surrar….ja men du fattar vad jag menar!

Nu ska jag kolla på Renés brygga! Tack för att du kikar in här och ger mig kärlek. Det betyder mer än du tror!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika K
Annika K
6 years ago

Vi gör som ni 🙂
Take away o bara latar oss

Nästa inlägg

Krämig kycklingpasta med parmesan och honung

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x