ANNONS

Krämig kycklingpasta med parmesan och honung

/

Lovade ju er att ni skulle få receptet på världens godaste kycklingpasta! Den här blev verkligen helt fantastiskt god. Vi njöt för fulla muggar verkligen. MUMS! Du måste testa att laga denna pastarätt! Den passar som en härlig helgrätt, en av de absolut godaste pastarätter jag gjort.

KRÄMIG KYCKLINGPASTA MED PARMESAN OCH HONUNG

4 kycklingfiléer
1 pkt cocktailtomater
1 röd paprika
1,5 dl riven parmesan
4 msk honung
1 msk dijonsenap
3 msk balsamvinäger
2 msk kalvfond
1 tsk torkad rosmarin
1,5 dl vatten
1 dl creme fraiche
3 dl matlagningsgrädde (el. vispgrädde)
färsk basilica
svartpeppar
salt

Gör såhär:

1) Börja med att strimla kycklingfileerna i mindre bitar.

2) Dela tomaterna på mitten, hacka paprikan i mindre bitar.

3) Stek kycklingen tills den är genomstekt.  Krydda. Ha sedan i paprikan och tomaterna. Stek i ca 5 minuter.

4) Ha sedan i senap, honung, balsamvinäger, kalvfond, några blad basilica och vatten. Låt det bubbla runt i några minuter.

5) Ha i creme fraiche och grädde. Låt puttra på låg värme i ca 15 minuter. Koka pasta under tiden.

Servera med att toppa med parmesan och några färska basilicablad. MUUUUUMS!

Följ mig gärna på min FB-sida HÄR

Följ mig gärna på Instagram HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin HÄR (Så du inte missar några inlägg)

10
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00