Kräsen

Goodmorning!

Määääään! Det här blogginlägget skrev jag i morse och så hade det inte kommit in. MOORRRRRR!!! Aja, här kommer den i alla fall nu då….

Den här morgonen startade minst sagt stressigt. Nu har jag lagt till med något nytt sömnmönster förstår ni! Alltså, jag vaknar vid halv 3. Ligger kvar i sängen, kollar igenom Insta och lite bloggar eller det som faller mig in just då. Lyssnar på meditation och somnar som en stock. Vaknar kl 6 igen. Är van att ligga och dra mig i sängen varför klockan plötsligt är över sju. Frukost, kläder, morgontvätt och ibland läxor som ska hastas igenom gör att det blir panik.

Jag är inte vad vid det här så nu måste jag liksom ”rutina” om mig själv. Inte sååå lätt! Att vakna 3-4, dra sig och sen gå upp är ju jag van vid. Inte det här. Somnade inte förrän vid 10 tiden igår – sjukt sent för att vara mig.

Inte mycket till smink och fix idag inte! Haha… snygging va? Var t.o.m och handlade såhär.

Håller på att leta kattmat som duger bra till vår katt.Dethär verkar vara det som funkar bästhittills. Men vi vågarinte hoppas än för hon kan äta en påse och sen duger inte resten i lådan. Då har vi provat allt!

Tur är väl då att dessatorrisar duger åt henne! Dyrt skit så det blir till att vädra plånkan när nästa hink ska köpas.

Har just avnjutit en tallrik av min favvo. Brukar göra likadan till Milo. Först gör jag det som serut som yoghurt.

1 banan

1 dl havregryn

1 dl havremjölk

1 dl frysta blåbär

Mixar sen dessa länge länge i blendern. Häller upp och har på solrosfrön och färska blåbär. Såååå gott!

Nähä, dags att sätta igång dagen här! Har massor att göra. I helgen ska vi nämligen ha lite fäääääääzt. Vänner och nära bekanta som ska få bli bjudna på DAGSFEST hemma hos oss. Håller som bäst på att planera vad vi ska bjuda på? Är sugen på vietnamesisk meny, men vet inte om det ärdumt att slå till på nåt nytt nu när man ska ha bjudning för över 30 pers?! Orkar jag ens fixa med allt? Huuuu…. får se?

Vi hörs igen sen!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika45
Ulrika45
6 years ago

Zooplus.se har bra priser och mycket att välja på om du inte redan handlar där. Royal kan det skilja 200 kr på.

Nästa inlägg

Gilla Alla hjärtans dag?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x