Tant är trött

Hej och gokväll!

Vilken tröttdag jag haft idag alltså. Valde att inte sminka mig ens utan bara såsa runt lite. Så otroligt skönt ibland. Jag var över till min fina

Puderfärgad jacka och tröttögon. När Tony kom hem från jobbet så åkte vi till Erikslund. Jag behövde köpa en hylla till ena toan…ja sen blev det lite till. Köpte en ny outfit till lördag också men näääää….de passade inte så bra ihop. Jag vägrade prova i affären. Alltså, nej I N T E idag!

Jag har 5 dagar kvar till mens och kroppen galopperar likt en pms-häst i världens största pms-lopp. Jag vill äta och moffla. Idag när Tony kom hem från jobbet så stod jag med rester av en semla kvar i mungipan och utbrast ”Rädda mig” med väsande röst. Svullen som en julegris och ur fas är jag denna gången. Det känns som kroppen tagit sats den här omgången. Ingen omgång är den andra lik längre. Ena gången dansar jag mig igenom pms:en. Andra vill jag sitta i en tårta och bara gapa, tugga och svälja. Det märks att kroppen börjar tackla av lite. Som att de där ägglossningarna inte är lika många längre, kroppens sätt att tacka för sig vad gäller barnalstrande..

Jaja, lite tankar ifrån mig.

Tony var med Milo och kollade lite kläder medan jag svängde runt på IKEA. En hylla skulle jag ha men alltid följer ju lite till med.

Sen har jag varit så galet sugen på en nachotallrik! Idag handlade jag till den så vi skyndade så vi kunde brassa hem och laga till den.

Ingen höjdarbild men här har vi min nachotallrik med kycklingfärs. Det var något som inte stämde när jag började äta den….det var ju att färsen ska med in i ugnen och gratineras. Skitsamma – gott som tusan var det i alla fall.

Nu slöa i soffan och slumra tidigt tänker jag mig, tant är trött.

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carro R
Carro R
6 years ago

Fy fasen vad det är jobbigt att få mens, har insett det nu hur mycket den påverkar mig. Jag har det precis som dig, vissa gånger går det rätt smärtfritt men ibland är det ett helvete, är så arg och deprimerad och det går tyvärr ut över hela familjen. Jag och min man har ärligt diskuterat om jag skulle kunna få hålla mig undan/bo nån annanstans ett par dagar innan mens och första dagarna av mensen för att jag mår som värst då Men vi har inte kommit fram till nån lösning så dom får stå ut med mig helt enkelt tyvärr…

niinis
niinis
Reply to  Carro R
6 years ago

Precis så har jag också tänkt. Bo någon annanstans tills det lagt sig liksom. Förstår precis vad du menar! Stackars oss! Kram ❤️❤️❤️

Helena
Helena
6 years ago

Lika vacker utan smink iaf ❤️

niinis
niinis
Reply to  Helena
6 years ago

Men fina du! SOM jag behövde det. ❤️❤️❤️ Tack!

Anna
Anna
6 years ago

Jag måste få tipsa här om sk minipiller. Efter mina barn fick jag också värre pms och menstruationer. ”Normalt efter 35” sa gynekologen…hm, nåja men jobbigt! Så jag började med minipiller som är östrogenfria. Trodde jag skulle reagera negativt på dem men icke! Kände mig helt som vanligt och BÅDE mens OCH pms försvann på ett par månader. Ämen hur ljuvligt?? Ett litet piller varje morgon och jag mår hur underbart som helst. Inga blödningar, ingen mensvärk, ingen pms, inga hormonsvängningar. Bästa jag gjort och kommer fortsätta tills klimakteriet!!

Nästa inlägg

Kräsen

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x