Vuxenfilm och presenter

Halloj igen!

Landat hemma igen, det hade liksom hänt en olycka på vägen hem också. Vad var det för en dag idag undrar man ju?

Köerna kilometerlånga liksom. Det kröp i 20 km/h. Måste tipsa dig om världens bästa app. Waze heter den om du är intresserad. Den berättar om allt som händer i trafiken, av alla som har appen alltså. Har det hänt en olycka så skriver någon in det i appen och så kan du kolla varför det står still t ex. Mycket frustration som försvinner när man vet varför faktiskt.

Idag bestämde vi att Milo äntligen skulle få se en vuxenfilm som han kallar det. Vi har varit jättehariga med att låta honom se läskigt på TV. Han har inte fått det alls. Men nu har många av hans vänner fått gått på 11-års bio med sin mamma eller pappa och tyckt att det varit jättespännande. Vi har känt oss lite överbeskyddande och så har vi pratat om att det kanske är dags nu.

Så idag fick han äntligen se en sån film. 11 år gäller utan vuxet sällskap, 7 år med vuxet sällskap. Milo fyller 10 år i år. Vi bestämde att han skulle titta bort om det kändes för läskigt. ”Black Panther” såg vi, en MARVEL produktion. Du vet Ironman, Spider-Man osv. Stundtals tyckte han det var lite läskigt men då fick man titta bort och hålla i mamma lite, men överlag tyckte han att den var superbra. Den var riktigt bra, kan varmt rekommendera den.

Vi gick på barnvagnsbio. Det var det som passade bäst i tid. Men det var riktigt bra måste jag säga. Mycket ljusare inne på bion. Man får liksom prata mer, eller egentligen så handlar det om att barnen får låta lite mer än vad man vanligtvis ska och får på bio. Sen står dörren öppen så man kan springa ut och kissa eller byta blöja eller whatever. I halvtid kommer de och frågar om man vill ha paus, vill man det så får man 15 min paus.Aja, Milo var störtnöjd i alla fall.

Efter bion önskade Milo att vi skulle käka Vapiano. Han älskar deras carbonara, jag brukar äta risotto med kyckling och citron.

Det var rätt lugnt på Mall idag. Så skönt att strosa runt när det inte är så mycket folk.

Min stora grabb som fått se vuxenfilm idag. Mycket senare än många andra, men jag tror inte han varit redo tidigare.

Idag fick jag se att det finns ett spa på Mall! Aldrig sett förut. Nu måste jag sätta mig och googla på det och se vad det är för nåt?

Blev tvungen att knäppa bild på den här växten så jag skulle komma ihåg vad den hette. Så cool och fin!

Har precis tänt ljus i min nya Klongljusstake, Gloria heter den och den fick vi i lördags! Asså….jag svimmar så glad jag blev! Har ju länge sneglat på just en silvrig och tänkt att jag ska köpa en! ❤ Kär!

Fick också den underbara brandfilten från Solstickan, så jäkla bra och superfin att sätta upp på väggen. Jättefint kuddfodral och spegel och den här behållaren från Michael Kors. Fina vänner!

All dryck också! Nu kan vi dricka bubbel så vi rullar fram! ❤

Nu är skönaste myskläderna på. Bästa kläderna ever. Älskar att gå såhär verkligen!

Nu borde vi laga någon mat här hemma. Får klunsa om vem som ska laga den bara. Jag är såååååå seeeeeg!

Ha nu en mysig kväll hörni.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Skön start på sportlovet

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x