Vidrig fetisch

Godmorgon!

Jag har planterat ner rumpan framför en brasa denna morgon. Har ätit frukost med äldsta och skickat honom till jobbet, ”papa-bear” åkte redan tidigt och Milo sover ännu! Chockartat, han har tagit sportlov på allvar. Han sover så sjukt bra sen vi flyttade, det är som ett nytt barn och vi fattar ingenting? Hur kan det komma sig attdet blev en sån otrolig skillnad? Vi är jätteglada för det såklart! ÄNTLIGEN!

Här sitter jag i pyjamasen. Älskar pyjamasbyxor. Mysfaktor 2000 är det med brasa också. Älskar känslan och att få sitta bredvid och känna värmen som alstras är ju fantastiskt! ❤

Idag har vi sportlovsdag nr 2. Vi får se vad som händer idag? Vi har inga planer än. Det enda vi planerat är att vi ska göra slumra nån dag. Häromdagen sa han: ”Min dröm är att få göra egen slime och få ta på den”.

Men herre tänkte jag, är DET en dröm så ska nog mamsen kunna infria den. Han älskar nämligen dessa Youtube-klipp när de gör egen slime och sen sitter och trycker med händer och fingrar i den. Haha….han är precis som sin pappa med såna konstiga fetischer. Tony gillar och kolla videos på när saker trycks ut. Typ maskar och finnar och sånt, jag dööööööör av sånt. Hur vidrigt som helst! Kan inte titta alls, jag spyyyr. Finns det någon annan som gillar sånt? Ni måste vara konstigast i världen. Haha….

Nä tacka vet jag en riktig paketinslagning med långsamma händer. Då ryser jag i hels kroppen och somnar nästan….haha! Alla verkar vi har våra fetischer.

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Catarina Blomgren
Catarina Blomgren
6 years ago

Hej Niini!
Har du sökt på Jordlinjer och currykryss, kan mycket väl bero på det att han sover bättre kram!

SB
SB
6 years ago

Fick han en ny säng när ni flyttade? Jag har en 15 åring och hon kan sova till mitt på dagen när hon är ledig. Fattar inte. Jag som är en sån morgonmänniska.

Nästa inlägg

Vuxenfilm och presenter

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x