Däckad, frukost och isen

Morning!

Vågar inte känna efter ännu men shit vad jag däckade i huvudvärk igår. Det konstiga var att Tony fick exakt samma igår på eftermiddagen. Värkisar hjälpte bara lite….nä usch. Vi åkte och hämtade Thedde mot kvällningen.

När vi kom hem därifrån så gick jag och la mig på en gång. Ville bara sova. Å det gjorde jag. Till och från hela dagen faktiskt, och i bilen också. Hmm…undra om det är nåt skit som går? Hoppas inte det kommer tillbaka bara.

Nu på morgonen har jag i alla fall haft mycket mer energi. Tänt en brasa då det verkligen är kallt kallt kallt ute nu. Ser ni den där fläcken på kaminen? Får inte bort det. Någon som vet vad man kan ta? Känns som det är stearin eller flott, kan inte riktigt haja vad det är?

Det här huvudet har gnussat hårt i kudden här hemma kan jag säga.

Nu har jag gjort mig till lite. Gjort pannkakor, nyttiga med havremjöl och inget socker. Vill man kan man ha på lite maple suryp. Vi ska äta dem med stekta äpplen.

Skurit upp massor med frukt har jag gjort också. Känns som man behöver preppa med det nu.

Kl 11 drar vi till Intersport och köper nya skridskor till Milo. Sen ut på isen en stund och kanske grilla en och annan korv. Vi tar med oss ved så får vi se? Kl 14 är det dags för kalas, Tonys bror fyller år.

Här inne ska du få läsa om min bas när jag sminkar mig. Sen hoppas jag hinna slänga in receptet på havrepannkakorna också.

Ha en fin söndag!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny Karlsson
Jenny Karlsson
6 years ago

Testa att ta lite aska från kaminen på fuktigt tidningspapper och putsa! Rutan blir jätteren o fin! Lycka till!

niinis
niinis
Reply to  Jenny Karlsson
6 years ago

Det gör jag typ varannan dag….

Ruth Winzell
Ruth Winzell
6 years ago

Om det är fett eller stearin kan man ta potatismjöl. Det är naturligtvis lättare om det är en plan yta så att mjölet kan ligga kvar och suga upp det feta, men gör ett försök. Jag fick bort en stor stearinfläck på det här sättet.

niinis
niinis
Reply to  Ruth Winzell
6 years ago

Åh tack! Det ska jag prova!

Camilla
Camilla
Reply to  Ruth Winzell
6 years ago

Om inget annat hjälper kan man ta lite sandpapper och sandpappra bort det. Om det sitter på stenen vill säga…

Nästa inlägg

Tyska pannkakor – Muffinspannkakor

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x