Den här rutten ska vi åka med MSC Cruises

Nu ska jag berätta mer om vår resa vi ska göra med MSC Cruises. Chocken för Tony har nu lagt sig men det tog några dagar. Haha, han har inte anat nåt så jag lyckades verkligen. Han frågade resten av dagen hur jag lyckades hålla det hemligt? Hihi…sötis! Där fick jag dig så det bara small om det.

Alltså det känns lite som en dröm detta. Jag har hört så mycket gott om dessa kryssningar och feedbacken på mitt förra inlägg har varit helt fantastiskt, ni är många som tycker det ska bli skoj att hänga med på den här resan.

Jag har fått många frågor angående rutten, vilken rutt är det vi ska ta?

Vi kommer alltså starta i Barcelona, därifrån till Marseille i Frankrike, Genoa-Civitavecchia och Palermo i Italien, vidare till Malta och sen tillbaka till Barcelona. 4 länder på en vecka. Jag som inte gillar att flyga tycker ju det här är det bästa med hela resan. Jag får möjlighet att se så mycket som jag annars inte skulle. Vi har sagt att vi ska göra allt det där som man liksom drömt om med de här länderna. VI ska googla oss blåa om vad man inte får missa på varje ställe, dessutom så har ju fartyget sina utflykter så vill man så får man ju allt serverat och klart. ♥

Det finns SPA på båten som jag ABSOLUT ska besöka. Jag ska vältra mig rejält. 🙂 Måste testa allt känns det som. Kan du se hur man ska sitta här med något läskande i handen för att luta sig tillbaka och bara njuta av livet och se ut över havet……i medelhavet. Åh, själen ska få njuta av varje sekund.

Poolområdena ser ut som om de är tagna ifrån den lyxigaste yachten man sett. Kolla här bara? Är det sant att vi snart ska ligga där och höra skvalpet omkring oss?

Vet ni att mitt mellangärde gör som små studsar när jag tittar på det här. Det känns helt otroligt verkligen. Njutning till max!

Sååå nyfiken på maten också! Har hört att det ska vara fantastisk mat och jag ska verkligen njuta allt vad jag orkar. Till dessa middagskvällar så finns det vissa kvällar som är lite finare har vi hört. Typ captainsdinner eller något sånt. Då har man på sig en klänning tänker jag, du som åkt? Vad hade du på dig?

Nu börjar vi bli riktigt laddade faktiskt. Vi är inne och läser nästan varje dag och längtar och väntar. Milo har nog inte riktigt fattat hur stort det här fartyget är. Han har ju varit på vanliga kryssningar och sett det som är en vanlig Silja Line. Jag tror han kommer få en chock. Haha….ska bli så spännande med hans reaktion.

Jag har fått en hel del frågor redan som jag försökt att styra till MSC Cruises. Åsa, som är min kontakt på MSC Cruises, säger att det absolut bästa är att kontakta bokningen för eventuella frågor. Det behöver inte vara bara i bokningssyfte utan om du undrar något? Telefonnummer dit du kan runga är: 08-503 377 70

Såhär ser det ut när du kommer in på hemsidanSom du ser på första sidan där så är det alltså priser från lite drygt 4400 kr/person. Då är det All Inclusive också….. Tar du sen ett billigt flyg så är det som en charterresa ju. Tror att detta kanske får lov att bli ”The trip 2018″…… nu åker vi inte längre till Thailand och Kanarieöarna, nu tar vi en lyxig jädrans kryssning alltså och får se 4 länder till på köpet. 😉

Vi längtar i alla fall massor nu! Om lite drygt 1 vecka är det dags. Iiiih, det är ju alldeles snart!

0
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★
6 years ago

Låter som en härlig upplevelse :).

Emelie
Emelie
6 years ago

Åhh vad härligt med kryssning!
Har själv precis kommit hem från en underbar kryssning med MSC! Fantastiskt trevlig personal, väldigt god och fräsch mat, mycket att göra och en generellt härlig stämning! Ni har verkligen en fantastisk resa att se framemot!

niinis
niinis
Reply to  Emelie
6 years ago

Åh har du?! Berätta mer! Hur fina klänningar bör man ha till kvällen t ex? Vilken rutt tog ni?

Katrin
Katrin
6 years ago

Oooo, jag längtar eftersatt åka med er via bloggen

Deseree
Deseree
6 years ago

Är också sugen på en sån resa men är så orolig över om det blåser mkt där ute..tycker det är otäckt med stora vågor. Ngn som åkt får gärna berätta hur det var. Och vad ligger priset på ung för en familj på 5pers.

niinis
niinis
Reply to  Deseree
6 years ago

Jag har frågat angående blåst och gung på båten. Jag själv är ju precis livrädd för sånt! Men tydligen ska fartyget vara så himla stort så det känns typ inte alls. Sååå glad för det! Det är alltså inte som att åka på Silja Line liksom.

Ska samla lite frågor ifrån er och sen fråga MSC Cruises tänkte jag.

Berit
Berit
6 years ago

Ja det ser ju underbart ut! Det priset är ju en sanning med modifikation tyvärr och bor man som jag långt uppe i landet blir flygkostnaderna bara att ta sig dit orimliga….fan också detta skulle jag ju gärna åka på!
Vad heter fartyget ni ska åka med?

niinis
niinis
Reply to  Berit
6 years ago

Vi ska åka med det som heter Fantasia. Tänkte samla lite frågor till MSC Cruises ifrån er och sen skriva allt i ett inlägg.

Anna-Lena
Anna-Lena
6 years ago

Vad synd att ni inte kommer hit till Franska Rivieran, då hade jag kunnat visa er runt!
Men det låter som en härlig resa!

niinis
niinis
Reply to  Anna-Lena
6 years ago

Åh det hade ju varit underbart!

Mona
Mona
6 years ago

Åkte MSC Orchestra nästan denna tur i maj förra året hur lyxigt som helst.Frukost på egna balkongen och därefter mycket god mat och underhållning varje kväll.Lycka till.

niinis
niinis
Reply to  Mona
6 years ago

Låter ljuvligt! Vi längtar till just det där bakkongmyset. Får hoppas att det hinner bli lite värme.

Elin Smith
Elin Smith
6 years ago

Hej.
Jag och min man åkte den turen i höstas. Med samma båt. Det var magiskt. Allt var toppen. Servicen är super. Men jag tyckte att middagarna blev lite stimmiga med alla människor. Middagsmiljön var inte så mysig. Men nu kommer det bästa. Det finns en japansk restaurang på båten . Den ingår ej i all inclusive men den är magisk.
Mysig miljö och du har en personlig kock under middagen. Testa den
Ha en underbar semester.
Mvh Elin Smith

niinis
niinis
Reply to  Elin Smith
6 years ago

Men åh! Tack snälla för fantastiska tips! Den ska vi absolut kolla in, det låter magiskt härligt. Vi som gillar sån mat också. Tack! Kram

Nästa inlägg

Krasslig start på veckan

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x