Kom snart våren

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för Cellbes

Det är snökanoner om vartannat och vintern verkar hålla i sig i ett hårt grepp. Termometern hänger nere vid -15 graders strecket. Våren känns så förbannat långt borta! Nästan så man har svårt att tro att det ens kommer någon vår. Det känns mer som att vintern liksom fastnat. Den slog på paus och blev kvar som en envis uppdatering på min värdelösa dator. 😉

Men jag tänker inte ge mig. Här inne på bloggis ska det minsann flöda vårkänslor och längtan till äppelträdens blommor slår ut. Till den där första mjukglassen på parkbänken på stan. Till de där härliga pumpsen som får klickklacka mot rensopad asfalt. Den där härliga trenchcoaten som man låter hänga öppen i den där ljuvliga vårfärgen fladdrandes mot vaderna.

Pumps

Tröjan har jag (i svart också – love it), världens skönaste. Lite vidare nedtill så den faller sådär snyggt och smiter inte åt runt magen. Jeansen är favoriter. Suuuuuperstretch och sitter som en smäck. Trenchcoaten bara måste jag ha, guuuuud så snyggt med rosa. Pumpsen var ju så läckra till kan jag känna. 🙂

Rosa, äppelblom, mjukglass och klackar är vad man längtar till nu!

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Snorjärsen här….

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x