Snorjärsen här….

Godmorgon raringar! 

Jag är redan uppe sen länge och har tagit mig till Stockholm. Sitter och jobbar på Winery Hotell idag. Riktigt lugnt och mysigt här. Förkylningen kom och tog mig ordentligt inatt. Nu snörvlar jag, snoret rinner, ögonen är knallröda och svidiga. Sen så svider det i näsan hela tiden också, vill inte annat än nysa hela tiden. Till råga på allt fick jag en sträckning i ryggen igår så varje gång jag nyser gör det så jäkla ont inne i ryggen så jag får liksom hålla i mig. Haha….fifasen, nu är man läcker så det räcker och blir över. Snorjärs med skadad rygg…..

Igår skulle jag ju visa dig vår kväll men hälften av inlägget försvann så fort jag skickade ut inlägget i utkastet. Försökte flera gånger men när ögonlocken hela tiden åkte ihop så gav jag faktiskt upp. Det jag skulle berätta var att vi var ute och åt på Pinchos här i småstaden. Vi älskar Pinchos hela familjen. Så gott och så enkelt på något vis.

Haha, bra bild. Milo älskar mest popcornen man får till en början tror jag.

Älskar cirkus/moulin rouge interiören. Den känns sååå rätt på något sätt.

Jag är suuuupertråkig när det kommer till att förändra mig med maträtterna. Jag käkar samma lika typ. Men så igår gick jag ju totalt bananas. Jag festade till det med att testa de nya halloumisticksen. SÅ goda, dock så hade jag nog önskat någon annan dip till. Jag hade nog hellre ätit någon sweetchili historia med honung till.

Tonys stående inslag börjar nog bli toast skagen. Han är inte mycket för räkor men han älskar toast skagen. Så typiskt honom. Som när jag gjorde sillsnittar till ett julmingel vi hade, gjorde special till honom eftersom han inte äter sill. När gästerna gick hem så sa han att de absolut godaste på hela bordet var hans sillsnittar som jag gjort speciellt till honom. Det var bara det att vi glömt att ta fram hans snittar från kylen så han hade mumsat i sig de vanliga snittarna. Haha…. vadå gillar inte sill?

Mitt stående inslag på Pinchos är risotto, chevre med rödbetor och sötpotatisstrips. Dock så tog jag inte stripsen denna gången utan ville testa halloumisticksen som sagt. Till efterrätt brukar jag ta creme brulé.

Men igår festade jag till det med bananasplit. Sjuuuuuuukt gott! Hade gärna ätit 2 stycken. 😉

Som sagt, här sitter jag nu och jobbar en sväng. Sen ska jag nog äta lunch med min karl. Förhoppningsvis ska jag också hinna med lite ärenden. Jag behöver hitta lite rekvisita till mina bak/matfotograferingar så jag ska nog ge mig av till röda korsets second hand för att se om jag hittar lite kul. Det är när man bara behöver hitta enstaka tallrikar, fina bestick osv. Vi får se om jag hinner dit.

Älskar min nya kofta i knallorange färg. Den piggar upp en annars jäkligt sliten Nina. Jag får sitta och kura här i mitt lilla hörn bredvid elementet som jag jobbar vid tills det är dags att ge sig ut i kylan igen.

Vi hörs senare fina ni!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
6 years ago

Hur får du ihop den maten med laktosfritt? Har aldrig ätit på Pinchos så vet inte hur det funkar där.

niinis
niinis
Reply to  Anna
6 years ago

Det mesta är laktosfritt på Pinchos. Står det inget annat så är det laktosfritt. Innehåller det laktos så står det att det innehåller laktos.

Nästa inlägg

Snökanonen

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x