Inget hjälper….

Idag hjälper inga filter överhuvudtaget ska jag säga er. INTE ensa djurfiltren på Snapchat. Halsen river och orken är i botten. Vårt hem ser ut som en tornado rivit runt. Ren tvätt på golvet i tvättstugan, strumpor i en stor kartong och ned på golvet.

Dessa förbannade strumpor! Fan i helsicke alltså! Nu har jag bestämt att jag ska para ihop alla en gång för alla, de som inte hittas en kompis till får dra till strumphimlen. Bort, orkar inte se oparade strumpor. För att sen hålla efter så ska varenda strumpa som hittas utan par få gå samma väg. Jag är så urbota less på att leta strumpor. Jag står med huvudet i denna jäkla strumpkartong VARJE DAG, nu räcker det. Det ska införskaffas en fin låda och det enda som får ligga där är ihopparade strumpor. Basta! Jag ska stå som en säpovakt och hålla ett öga på den, smyger det sig ned en enda strumpa utan par blir det utegångsförbud och wifi:t stängs ned. Strumplådan är fr o m nu allas ansvar, inklusive tonåringar och vuxna.

Ja, nog visste man att man en dag skulle få äta upp sitt curlande av ungar alltså. Så är det ju. Ja karln är nog också curlad på sitt sätt, men river jag i lite extra och surar ur en stund så brukar det åtminstone bli fart på honom i ett par dagar. Haha….ja jävlar!

Det är fredag och humöret borde vara på topp, men jag känner mig som en 70-talssnubbe med musche och guldtänder. Metaforen där får man kanske klura på lite extra, inte ens jag själv vet.

Jag vet bara att förkylning och hängighet när man har mycket att göra och fixa med (nu syftar jag inte bara på tvättstugan och mother fucki’n strumpkartongen), allt känns kaos. Vår resa närmar sig fortare än jag hinner och orkar med och det äter lite upp mig.

Hörni. Tack för iklickandet av hjärtat under inläggen och era kommentarer. Jag försöker svara på alla – älskar när vi kan hålla kontakten och skriva lite till varann. ❤

Ha nu en ljuvlig fredag, jag ska försöka ha det också även om det här inlägget låter som allt annat än ljuvligt. Jag är tacksam för en herrans massa ändå!

Kram Nina

16
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
6 years ago

Strumpeländet känns igen. men vart far alla strumpor någonstans? verkar ju vara vanligt i varje hushåll. Ja mysteriet fortsätter. hoppas du kryar på dig och får en fantastisk fin fredag. Kram Sara

niinis
niinis
Reply to  Sara
6 years ago

Ja men ellerhur?! Vars tar de vägen? Tvättmaskinen? En tomte som kommer och snor dem. Katten? Vem?

Detsamma till dig!

Kram

Carola
Carola
6 years ago

Här får alla hålla rätt på sina egna strumpor vilket gör att dottern ofta kör omaka strumpor och mannen har bara svarta.

niinis
niinis
Reply to  Carola
6 years ago

Bra ide! Jag har försökt att köpa blommiga och lite mer tjejiga strumpor. Men när karln kommer i mina rosa blomstrumpor känner jag att jag ger upp

Synnöve
Synnöve
6 years ago

Tänk sen våra barn flyttade hemifrån så har strumpproblemet löst sig (i stort sett) Kanske en eller två omaka strumpor som hamnar i strumplådan. Du får krya på dig och ha en fin helg. Sen får ni ha en underbar resa, jag är riktigt avundsfrisk på er som ska iväg o se lite annat. Själv åker vi till bekanta i Norge om ca 1 1/2 vecka för lite avkoppling. Kram

niinis
niinis
Reply to  Synnöve
6 years ago

Aha! Är de det som är boven i dramat!? Ungjävlarna alltså….hmm. Säpovakten i mig ska hålla riktig jäkla koll, var så säker!

Tack fina du. Låter som ni också kommer få det mysigt, härligt med Norge. Kram

Petra
Petra
Reply to  Synnöve
6 years ago

Å vilket bra ord! Avundsfrisk, det måste jag börja använda. Tack snälla för det Synnöve.
Jag är f ö också avundsfrisk på resan

Marie
Marie
6 years ago

Vet att det är svårt, men fokusera på att ta hand om dig och kurera dig först. Lägg undan stressen , var här och nu och tänk att mår jag bättre så ser jag allt klarare och orkar mycket mer. Vet själv hur lätt tankarna flyger iväg på allt framöver och allt som behövs göras..och all frustration tar nästan överhanden över det roliga som väntar framför. Allt kommer bli bra även om hemmet är ostädat och saker glöms att tvättas alternativt glöms att packas inför resan. Har för övrigt meddelat mina 4 familjemedlemmar att finns inga strumpor i lådorna så vet de var korgen finns i tvättstugan, för ibland struntar jag i att para ihop allas och tar bara mina egna ,-) en makas och mammas rätt ibland.

niinis
niinis
Reply to  Marie
6 years ago

Åh tack för dina rader, de var precis vad jag behövde höra nu. Stor kram till dig! ❤️

Helen
Helen
6 years ago

Hej. Du måste prova strumpklämma. Man sätter ihop varje strump-par och sen in i tvätten. Genialiskt. Jag har dessa, https://www.yourvismawebsite.com/sockmaster-andersson-handelsbolag
Tack för en underbar blogg
Kram Helen

Johanna
Johanna
6 years ago
Katrin
Katrin
6 years ago

Krya på dig! Och du ska veta att jag läser varenda dag, men via bloglovin där det inte är lika lätt att gå in och kommentera eller trycka i hjärtat, så tyvärr blir det inte så ofta. Vilket i-landsproblem…det handlar ju bara om att jag måste trycka några extra gånger och vänta några sekunder men så lat har väl internet gjort oss.. Kram!

niinis
niinis
Reply to  Katrin
6 years ago

Haha! Ja du förstår….känner själv igen det där. Det ÄR ju så trevligt när ni kommenterar så jag tackar ödmjukast!

Kram ❤️

Anna
Anna
6 years ago

Ett tips när det gäller strumpor är att alla familjemedlemmar har en varsin tvättpåse som man lägger sina strumpor i vartefter man använt dem. Sedan tvättar och tumlar man dem i påsen så kan var och en para sina egna strumpor. Kan iofs krävas två tvättpåsar var om man inte bara har en färg. Jättesmart tips som jag själv inte har provat…

Nästa inlägg

Då när man övervann alla rädslor

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x