Gubbkuk

Godmorgon! ❀

Vi for ivÀg tidigt hÀr för att Àta frukost hos mamma och pappa, men sen ringde hon och de behövde göra Àrenden sÄ dÄ Àndrades planerna.

IstÀllet blev det en frukostmacka pÄ Systrar TvÄ. Lite hÀrligt att man fick en matchande tekanna till min tröja.

Hörni, vi hittade en bil till Elliot efter att hans blivit skrotad. Nu Àr det min tur. FörsÀkringsbolaget tyckte inte att det var vÀrt att laga min stackars bil efter krocken sÄ dÄ blev jag ersatt istÀllet. Ja sÄ nu letar jag febrilt efter en ny bil till mig. Det vi letar efter Àr en andrabil till oss. Vi behöver tvÄ, allra helst nu nÀr vi bor en bit utanför stan. Jag kallar det slit och slÀp bil.

Vi har varit och tittat pĂ„ nĂ„gra. BĂ„de pĂ„ bilfirmor men ocksĂ„ pĂ„ Blocket. MĂ„ste bara sĂ€ga att det finns sĂ„na jĂ€kla puckon dĂ€r ute sĂ„ hĂ€lften vore nog. Senast igĂ„r blev jag utskĂ€lld pĂ„ sms, faktiskt helt utan anledning. Blir sĂ„ trött pĂ„ gubb-kukar som ska ”lilla-dua” och tycka och tĂ€nka en jĂ€vla massa dom inte har en aning om. Det Ă€r sĂ€llan jag blir riktigt jĂ€kla förbannad pĂ„ frĂ€mmande mĂ€nniskor, typ aldrig. Jag vĂ€ljer alltid att nonchalera eller fĂ„ vidare. Vill inte ha brĂ„k, vill bara tro gott om mĂ€nniskor…. men igĂ„r rann min bĂ€gare över totalt! JĂ€kla pucko!

SĂ„hĂ€r, vi skulle kolla pĂ„ hans bil, observera att jag skrev KOLLA! Men sen skickade vi att vi inte lĂ€ngre var intresserade av att titta pĂ„ den dĂ„ vi hittat en annan som var snyggare, nyare och billigare. Jag skrev sjĂ€lvklart inte det om att vi hittat en snyggare sĂ„klart….. Blev utskĂ€lld för att han nu tackat nej till 4-5 stycken. Eeeh va? Man brukar vĂ€l för fan sĂ€ga till folk att nu kommer en och tittar men om inte den Ă€r intresserad sĂ„ ringer jag dig. SĂ„ har jag gjort ALLTID! SĂ„ har alla andra gjort mot mig ocksĂ„, ALLTID! SĂ„ jag skrev en lĂ„ng förklaring om hur blocket fungerar.

HĂ€r Ă€r vĂ„r konversation……

Trevlig va? Gubbkuk Àr det enda ord jag har för den hÀr typen av mÀn! SÄ jÀvla respektlöst mot en vilt frÀmmande kvinna som vill titta pÄ hans jÀvla bil, som dessutom skriver och avbokar med trevlig ton. AlltsÄ, förlÄt. Blir sÄ sjukt upprörd nu bara jag skriver om det hÀr.

Jag har inte svarat nĂ„got mer pĂ„ hans svar – vad det nu var för svar ens. Varför anvĂ€nder han sig dĂ„ av blocket om det nu bara Ă€r för kufar och oseriösa? Snaaaaaaark!

Ja, sĂ„ idag tar vi nya tag. Det blev inget med den andra bilen heller, nĂ€r vi vĂ€l fick prova den igen sĂ„ kom det fram att ena rutan inte funkade att dra ner och lite annat…orkar inte med sĂ„nt.

Ut pÄ krigsstigen igen! Haha, fÄr se hur mÄnga gubbkukar man stöter pÄ idag dÄ?!

2
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna
Hanna
6 years ago

Hej Niinis 🙂 Jag kom pĂ„ en sak i gĂ„rkvĂ€ll som inte har med detta blocket inlĂ€gg att göra, men kan bara hĂ„lla med dig ang. surgubbar pĂ„ blocket 😉 Vet du hur det gĂ„tt för Molly? Jag var med och swishade till dem, men jag har inte hört nĂ„got pĂ„ lĂ€nge. Jag undrar hur det gĂ„r för familjen nu och om hur lilla Molly mĂ„r? Kram.

niinis
niinis
Reply to  Hanna
6 years ago

Det sista jag sÄg pÄ Julias Instagram var att Molly avslutade en behandling i Sverige i början av februari och att de Äkte vidare till Mexico efter det. Kram

Annika K
Annika K
6 years ago

Jag hade inte ens brytt mig om att svara den dÀr gubbkuken.
Efter det sms dÀr han tackar för sig. DÀr hade jag lagt av.
Jag vet hur det kan klia i fingrarna Men ..
Hoppas iaf ni hittar nĂ„n bil snart 🙂
Och jag köper bara bil frÄn firma. SÄ man slipper allt tjafs med privatpersoner.
Just nu privatleasar jag min bil. Helt fantastiskt 🙂

Malin
Malin
6 years ago

Hej! Jag blev ocksÄ riktigt arg bara av att lÀsa om det! Det ska ju gÄ till precis som du skriver. Vilken tur att ni slapp möta honom! Vad hade han sagt om ni kommit för att titta pÄ bilen men kÀnt att ni inte ville köpa den, kan man ju undra. För Àven dÄ hade han ju sagt nej till 4-5 andra. Nej, Àr det nÄgon som lÄter oseriös och verkar vara en kuf sÄ Àr det han! Hoppas ni hittar en bra och passande bil snart. Kram! Var förresten vÀldigt kul nÀr du skrev om Tony och sillsnittarna!

Carro
Carro
6 years ago

HÄller med dig förstÄs! LÄter mest som om han var oerfaren nÀr det kommer till beg-försÀljning. Jag gillar ditt svar.

Karin
Karin
6 years ago

Vad skrev du i meddelandena innan detta? Skulle vara intressant att se hela konversationen. Kan till viss del förstÄ honom för det Àr tröttsamt att sÀlja och hÄlla sig hemma nÀr folk droppar av nÀr man bokat tid. Samtidigt som man fÄr vara beredd att sÀljarna har flera krokar ute.

niinis
niinis
Reply to  Karin
6 years ago

Det finns 4 meddelanden innan, första Àr att jag frÄgar om bilen finns kvar och om vi fÄr komma och titta, han svarar att det gör den och att man kan fÄ komma och titta kl 16.30. DÄ skriver jag att det passar oss perfekt och sen vill jag veta hans adress som jag ocksÄ fÄr svar pÄ. Han vÀntade inte hemma en sekund pÄ oss dÄ han kom hem kl 16.30 och mitt meddelande skickades strax efter det.

NÀsta inlÀgg

CurlingförÀlder?

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x