Gubbkuk

Godmorgon!

Vi for iväg tidigt här för att äta frukost hos mamma och pappa, men sen ringde hon och de behövde göra ärenden så då ändrades planerna.

Istället blev det en frukostmacka på Systrar Två. Lite härligt att man fick en matchande tekanna till min tröja.

Hörni, vi hittade en bil till Elliot efter att hans blivit skrotad. Nu är det min tur. Försäkringsbolaget tyckte inte att det var värt att laga min stackars bil efter krocken så då blev jag ersatt istället. Ja så nu letar jag febrilt efter en ny bil till mig. Det vi letar efter är en andrabil till oss. Vi behöver två, allra helst nu när vi bor en bit utanför stan. Jag kallar det slit och släp bil.

Vi har varit och tittat på några. Både på bilfirmor men också på Blocket. Måste bara säga att det finns såna jäkla puckon där ute så hälften vore nog. Senast igår blev jag utskälld på sms, faktiskt helt utan anledning. Blir så trött på gubb-kukar som ska ”lilla-dua” och tycka och tänka en jävla massa dom inte har en aning om. Det är sällan jag blir riktigt jäkla förbannad på främmande människor, typ aldrig. Jag väljer alltid att nonchalera eller få vidare. Vill inte ha bråk, vill bara tro gott om människor…. men igår rann min bägare över totalt! Jäkla pucko!

Såhär, vi skulle kolla på hans bil, observera att jag skrev KOLLA! Men sen skickade vi att vi inte längre var intresserade av att titta på den då vi hittat en annan som var snyggare, nyare och billigare. Jag skrev självklart inte det om att vi hittat en snyggare såklart….. Blev utskälld för att han nu tackat nej till 4-5 stycken. Eeeh va? Man brukar väl för fan säga till folk att nu kommer en och tittar men om inte den är intresserad så ringer jag dig. Så har jag gjort ALLTID! Så har alla andra gjort mot mig också, ALLTID! Så jag skrev en lång förklaring om hur blocket fungerar.

Här är vår konversation……

Trevlig va? Gubbkuk är det enda ord jag har för den här typen av män! Så jävla respektlöst mot en vilt främmande kvinna som vill titta på hans jävla bil, som dessutom skriver och avbokar med trevlig ton. Alltså, förlåt. Blir så sjukt upprörd nu bara jag skriver om det här.

Jag har inte svarat något mer på hans svar – vad det nu var för svar ens. Varför använder han sig då av blocket om det nu bara är för kufar och oseriösa? Snaaaaaaark!

Ja, så idag tar vi nya tag. Det blev inget med den andra bilen heller, när vi väl fick prova den igen så kom det fram att ena rutan inte funkade att dra ner och lite annat…orkar inte med sånt.

Ut på krigsstigen igen! Haha, får se hur många gubbkukar man stöter på idag då?!

2
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna
Hanna
6 years ago

Hej Niinis 🙂 Jag kom på en sak i gårkväll som inte har med detta blocket inlägg att göra, men kan bara hålla med dig ang. surgubbar på blocket 😉 Vet du hur det gått för Molly? Jag var med och swishade till dem, men jag har inte hört något på länge. Jag undrar hur det går för familjen nu och om hur lilla Molly mår? Kram.

niinis
niinis
Reply to  Hanna
6 years ago

Det sista jag såg på Julias Instagram var att Molly avslutade en behandling i Sverige i början av februari och att de åkte vidare till Mexico efter det. Kram

Annika K
Annika K
6 years ago

Jag hade inte ens brytt mig om att svara den där gubbkuken.
Efter det sms där han tackar för sig. Där hade jag lagt av.
Jag vet hur det kan klia i fingrarna Men ..
Hoppas iaf ni hittar nån bil snart 🙂
Och jag köper bara bil från firma. Så man slipper allt tjafs med privatpersoner.
Just nu privatleasar jag min bil. Helt fantastiskt 🙂

Malin
Malin
6 years ago

Hej! Jag blev också riktigt arg bara av att läsa om det! Det ska ju gå till precis som du skriver. Vilken tur att ni slapp möta honom! Vad hade han sagt om ni kommit för att titta på bilen men känt att ni inte ville köpa den, kan man ju undra. För även då hade han ju sagt nej till 4-5 andra. Nej, är det någon som låter oseriös och verkar vara en kuf så är det han! Hoppas ni hittar en bra och passande bil snart. Kram! Var förresten väldigt kul när du skrev om Tony och sillsnittarna!

Carro
Carro
6 years ago

Håller med dig förstås! Låter mest som om han var oerfaren när det kommer till beg-försäljning. Jag gillar ditt svar.

Karin
Karin
6 years ago

Vad skrev du i meddelandena innan detta? Skulle vara intressant att se hela konversationen. Kan till viss del förstå honom för det är tröttsamt att sälja och hålla sig hemma när folk droppar av när man bokat tid. Samtidigt som man får vara beredd att säljarna har flera krokar ute.

niinis
niinis
Reply to  Karin
6 years ago

Det finns 4 meddelanden innan, första är att jag frågar om bilen finns kvar och om vi får komma och titta, han svarar att det gör den och att man kan få komma och titta kl 16.30. Då skriver jag att det passar oss perfekt och sen vill jag veta hans adress som jag också får svar på. Han väntade inte hemma en sekund på oss då han kom hem kl 16.30 och mitt meddelande skickades strax efter det.

Nästa inlägg

Curlingförälder?

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x