Oro

Godmorgon!

Idag vaknar jag upp till en ny dag. Jag har en oro i magen över något som pågår. Har svårt att prata om det men vill ändå berätta så du vet ifall det skulle lysa igenom här på bloggen. Det verkar som om allt kommer samtidigt nu…. Tony är jätteförkyld. Milo också. Han får stanna hemma idag och ta det lugnt så han bättrar på sig till på fredag när vi ska åka.

Idag är jag ändå så otroligt tacksam! Det är också det jag nu ska försöka fokusera på. En i familjen fick igår ett fantastiskt besked. Skiktröntgen har gjorts och igår kom beskedet att det inte var någon cancer.

Tårarna kommer nu när jag skriver om det. Det har varit mycket funderingar i helgen, jag har också köpslagit med högre makter. Att jag kan drabbas av något istället (inte cancer då såklart), bara det inte är cancer!

Så idag är jag ömsom svag och orolig, ömsom stark och tacksam. En dubbel dag på så många sätt!

Hoppas du mår bra och får en fin tisdag!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
6 years ago

Hoppas allt löser sej å att ni får må bra nu när ni ska på kryssning ❤ kram Therese

Katrin
Katrin
6 years ago

❤️

Nästa inlägg

Chill

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x