Hektisk dag

Hej på er!

Sitter bredvid Milo i sängen här. Han har sååå svårt att komma till ro.

Jag är så spänd mamma”sa han med ögonen stora som tefat när han skulle försöka sova.

Jag förstår det hjärtat, men försök tänka att det bara är en vanlig dag imorgon. Som att du ska till skolan”försökte jag med.

Men det är ju typ helt omöjligt” svarade han. Och det ÄR det ju. Hur ska man kunna låtsas någonting sånt när värsta häftiga resan väntar?

Så nu sa jag att jag skulle skriva till er och att han skulle andas djupa andetag. Har också satt igång Spotify med sån ”sleep” musik. Allt för att få ned honom i varv. Han börjar gäspa här bredvid mig nu. Det bådar gott! Haha! Sen skriver jag här om tre timmar igen och ungen är vaken.

Ja men det är ju såhär när man ska resa. Man är spänd. Man har resfeber för fulla muggar. Planen var att vi skulle bo på hotell vid Arlanda. Men eftersom min kropp verkade vilja annorlunda med operation så blev allt lite försenat och stressigt så vi behövde packa till sent på kvällen. Men exet Magnus kommer imorgon bitti kl 03.45 och hämtar oss. Det blir en tiiidiig morgon.

Vi var ute och fladdrade lite idag. Jag tog tag i mig själv och tänkte att det bara måste gå. Men det var faktiskt lugnt. Jag orkade riktigt bra, tills jag hade varit och gjort naglarna. Då slog jag igenom. Jag hade ju egentligen både frissatid och nageltid bokad denna veckan. Frissatiden blev avbokad och nageltiden missade jag men fick en ny till idag tack och lov.

Hade lite ärenden inne i Sthlm först, tack och lov inga jobbiga. Det gick snabbt och smidigt. Passade jöpå att kvista in på Rapunzel och köpa lite clip-on hår när jag ändå var i närheten. Tänkte ha lite långt då och då på båten. Har lite svårt att trivas i min längd på håret. Känner mig inte riktigt hemma. Men testar lite clip-on så får vi se?

Min nageltjej har varit bortrest i mer än en månad så nog visste jag att de skulle vara fula, men kolla så bedrövliga det var alltså? Det hade varit lite trist att behöva åka med dom klorna. Allt blev ju så himmelens stressigt med allt nu när allt kastades omkull. Snacka om att det blir stressigt att göra allt man planerat att göra under tre dagar på en enda dag?!

Två olika ljus på bilderna men såhär blev dem. Gråa och vita med lite glitter och bling bling tänkte jag skulle passa på finfartyget!

Men hörni, min träningsvärk från helvetet! Alltså jag måste krypa ihop till en boll om jag ska hosta eller nysa och släppa ut det försiktigt försiktigt. Jag kan heller inte prata med hög röst, eller skratta….sån djävulusisk träningsvärk har jag verkligen! Aldrig varit med om maken alltså?! Men jag har hört fler som fått såhär efter sövning. Hua, kanske kastade dom boll med mig därinne? Haha… Ingen större risk om det nu inte var hulken eller nån annan superhero som jobbade som läkare den natten.

Nog ska det bli härligt att lämna detta vinterväder för lite härligt vårväder med 15-19 graders värme. Vinterjackorna får stanna hemma även om vi tar jackor med oss.

Nu sover han så gott! Det gjorde susen med plingplong musik och mammas fingrar på tangenterna. Nu ska den här mamman också sova.

Sov gott nu mina härliga läsare. Imorn tar jag er med på en resa som förhoppningsvis ska bli alldeles superhärlig.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carro
Carro
6 years ago

Hej,
Det är tydligen väldigt vanligt att ha så ont i rygg och axlar som du har. Nu vet jag inte vad du gjorde för operation, men min mamma gjorde en bukoperation nyligen. Då använde kirurgerna en sorts gas i buken under operationen (om jag förstått det hela rätt) och detta medförde en sådan smärta som du beskriver postoperativt för min mamma. Det blev bättre efter några dagar. Hoppas att ni får lite sol och värme nu. Kram

Eva
Eva
Reply to  Carro
6 years ago

Ja det är vanligt. Min man har opererat sig både för gallsten och tjocktarmscancer och fick väldigt ont efteråt i just axlar. Och det är tydligen av den här gasen och sen att dom tippar en bakåt lite där man ligger vad jag har förstått.
Trevlig resa:-))

Petra
Petra
6 years ago

Vad är det för clipon set du använder? Blev väldigt fint.

Nästa inlägg

Då kör vi

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x