On our way

Godmorgon från bilen!

Efter en sönderbränd axel och en del (läs: mycket) stressande morgon så sitter vi i bilen på väg till Arlanda.

Morgonpigga mamma har redan skickat och frågat om vi är på väg? Hihi….det är typ hon och jag i hela Sverige som brukar vara vakna den tiden.

Ja, så nu sitter jag här och tänker på vad jag glömt? Har lite ont i min brända axel också, locktången bestämde sig för att lägga sig där en liten stund. Aj!

Moddigt ute så nu måste jag koncentrera mig på exet som kör här. Sitter som en liten hackspett bakom hans rygg….

Ta det lugnt i den här kurvan nu, vi behöver inte stressa…vi har tid på oss…”

Huuu, ruskigt när bilen slirar på vägbanan såhär. Tänk att den där rädslan sitter på ens axel och skrämmer en hela tiden. Ska försöka slappna av och njuta lite. Även om jag nu också har en flygresa framför mig. Den här veckan blev en räddvecka tydligen. Men som sagt, försöka njuta och tänka att det ändå är saker jag inte kan rå över…..iiiiih, svårast i världen men ska försöka.

Vi hörs ifrån fartyget sen. Följ mig gärna på Instagram (länk ➡ niiiniskitchenlife). Kommer vara väldigt aktiv i mina stories där så ni kan följa oss där. Bloggen kommer självklart också uppdateras så fort wi-fi:t är bra.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kristin
Kristin
6 years ago

Det är nog ganska många som är vakna den tiden, på mitt jobb börjar morgonpersonal kl 4. Många branscher som är igång större delen av dygnet.

Hoppas ni får en fantastisk resa nu, ska bli spännande att följa☀️

niinis
niinis
Reply to  Kristin
6 years ago

Tänkte inte på att klockan var så mycket, vi hade kontakt redan kl 02.

Nästa inlägg

Hektisk dag

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x