Hohooo….

En bild från morgonens träning….

Vill bara berätta att vi lever men uppkopplingen just nu är inte vad den ska vara. En bild tar evigheter att ladda upp och mitt internet tar slut hela tiden. Om jag lyckas lösa det under resans gång hör jag av mig igen såklart.

Annars så kommer vi till Barcelonas hamn imorgon kl 08 på morgonen. Har ju maaaaassor med bilder och filmer som jag vill visa er ifrån resan.

Vi har haft en heeeeeelt fantastisk resa må ni tro! Det bästa jag upplevt. Jag ångrar inte en sekund att vi gjorde detta, vill åka igen! Det måste vi, detta var en upplevelse utöver det vanliga. Vi kommer sakna dom som man byggt en relation med. Våra servitörer t ex. Världens härligaste människor.

Hoppas ni har en bra finfredag, ska försöka återkomma igen om jag får ordning på mitt internet!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Colluseum

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x