Allt det här kan du göra på MSC Cruises

Inlägget är i annonssamarbete med MSC Cruises

Godmorgon alla härliga!

Vi har kommit till Barcelona och slutet på vår tripp. Jag har haft tårar i ögonen flera gånger den här morgonen för att det är slut. Men, vi sa det på frukosten…..det finns inget vi inte har tyckt om, allt har varit över all vår förväntan och det här minnet kommer vi för alltid bära me oss.

Har såklart massor att visa….och det kommer krävas ett par inlägg, men jag vill verkligen dela med mig av mitt livs resa såklart.

Förutom att fartyget är helt outstanding…..

….så erbjuder den ju helt galna möjligheter!

Att komma igång med att gymma igen t ex! Hur många löpband som helst, stairmasters och cyklar. Fria vikter upp till 32 kg!!!! Maskiner, allt från aerobics till spinningklasser.

Sjukt stora buffer och fina restauranger…..

…..till den här buffén av desserter! Tror ni jag var i himlen eller?

Som sagt, finns ju så sjukt mycket att visa. Många av er följer ju mig på Instastory där jag varit väldigt aktiv dessa dagar. Så många som uppskattat det och då blir jag så glad.

Du vet väl att du nu har möjlighet att också boka din resa på MSC Cruises och då få 15 % rabatt på hela din resa. Du anger Nina15 som din rabattkod. För att läsa mer om både resa och info om rabatter och bokning kan du kika in HÄR!

Nu ska vi hoppa av fartyget här. Tänkte i alla fall avsluta detta inlägg med att dela med mig av en video på lite filmer inifrån fartyget och lite av det som finns att göra.

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hohooo….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x