Vad är din stil?

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för Cellbes

Fick en ide om att skriva om stil. Läste inne hos Angelica och såg att hon hade gjort det. Nu när jag går här och inte riktigt har trivsts med håret så är det som man inte riktigt trivs med sin klädstil heller, eller som att man inte har någon stil eftersom man är lite vilsen med sitt utseende, det är nog bästa sättet att förklara det på. Jag skulle säga att jag annars är en blandning mellan bohemisk och rockig i min stil, men jag vet faktiskt inte om jag kan lägga det i något fack direkt heller för det kan också hänga på humör.

Vad har du helst på dig en vardag på jobbet?

Är jag hemma och jobbar så blir det ju bara myskläder. Lite trist då man faktiskt känner sig lite slapp och inte kan njuta av att ta på myskläder när kvällen börjar. Men är det möten eller annat jobbrelaterat jag ska på blir det ofta ett par tajta byxor och en blus/kavaj/tröja.

En varm sommardag i Sthlm med en tunn jacka och spetstunika under.

På väg till ett möte i Sthlm. Har på mig en lång kavaj i sweatshirt tyg med guldknappar.

Också på väg till ett möte, enkelt och ganska så trist men något jag faktiskt kan trivas riktigt bra i. 

Myskväll hemma – vad har du på dig då?

Åh, myskläder alla dagar i veckan! Så himla härligt att gå i kläder som inte spänner eller sitter åt. Älskar det! Är det lite kyligt så tar jag på mig en morgonrock över det också. Mys!

Älskar denna >>morgonrock<< som är i tunt t-shirt tyg.

Utekväll med kompisarna – vilket plagg är givet då?

Är det tjolabaloo fest försöker jag ha klänning faktiskt. Gillar rymliga saker med typ klackar till. Annars så är det nog svarta byxor och nån svart topp till. Ibland någon färg på toppen.

Vad har du för smycken? 

Åh jag älskar smycken! Jag och min kompis Maria brukar säga ”Ju större gran desto mera pynt”. Haha….

Något jag ofta har på mig är det här halsbandet från >>Emma Israelsson<<, där har jag barnens namn på. Sedan bär jag ju alltid >>armbandet<<från Emma Israelsson också.

Jag gillar att ha stora örhängen också. Stora ringar har jag jätteofta.

Köpte såna här i flera olika färger innan vi åkte på kryssningen.

Gillar också mina fina örhängen från Michael Kors.

Ibland öser jag på med både ringar och armband.

Vad har du för väskor? 

Jag har 4 väskor som jag använder allra mest. Men har en hel hög väskor som jag har på önskelistan.

Den här är från Michael Kors. En sån som jag använder om jag inte behöver ha så my mer med mig. Som fest eller om jag ska ut och promenera mycket.

Den här väskan är riktigt stor och rymmer min dator och min stora kamera. Ska jag sitta och jobba nånstans är det oftast den här väskan jag tar med mig. Den är från >>Lidby Living.<<

Present som jag fick av Tony när jag fyllde år. Hade aldrig köpt den själv men älskade den massor när jag fick den. Tony får nog köpa mina väskor fr o m nu. Haha!

En svart väska från Malene Birger. Den var det längesen jag använde, hmmm får nog ta fram den igen.

Här nedan har jag satt ihop ett litet kollage på lite vårhärliga kläder som jag gärna skulle ha på mig. Älskar toppen, blir helt glad av den. Såå fint! Tänk snart kan vi strutta omkring i pumps och jeans. Sååå snyggt ju.

Topp

 Har du koll på vad du har för stil? Eller är du en ”KLÄ SIG EFTER HUMÖR” MÄNNISKA? Har du ens en stil eller klär du dig efter trender? Så spännande med sånt här tycker jag. 🙂 Jag själv har kommit på mig själv med att fladdra runt bland stilarna lite. Ibland tänka trendigt, ibland tänker jag boheme, ibland känner jag bara svart svart svart och rockigt. Det pendlar väldigt för min del men har insett att det kanske är just det som är min stil. 🙂

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
Linda
6 years ago

Intressant inlägg! Vem är man egentligen?!Var har du köpt den svarta kimonon i satin som du hade på båten? Jättefin!

Helene i Götet
Helene i Götet
6 years ago

Visst är det roligt och viktigt med hur man klär sig och känner sig etc. ’Vara sitt bästa jag’ helt enkelt. Kanske som du känner med hårfärgen precis? Jag provar mig fram men gillar snygga och roliga byxor med enkla toppar/blusar till, är rätt lång och bredaxlad. Gillar stövlar och kjol som slutar precis ovanför knät. Idag har jag skotskrutiga röda brallor och enkel vit blus, känns bra:-) Ha en fin dag, kram H

Nästa inlägg

Hejdå Blondie

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x