Back to dark

Jaha, godmorgon godmorgon!

Då så var man back to basic igen. Det kändes som att återvända till en kär gammal vän ska jag säga. Jag gick upp 5 i morse för att färga håret. När jag får mina infall och när jag väl bestämde mig så orkar man inte vänta på en frisörtid, då tar man tag i saken och gör det själv helt enkelt. 🙂

I väntan på att färgen skulle verka, lite halvnervös var jag. Visste ju att håret skulle vara väldigt suget så att säga. Suga åt sig färgen massor. Tur att frissan Chanel drog allt för mig när jag köpte färgen. Lägg i botten först och sist ut i längderna och mycket kortare tid.

Mörkt och Nina är tillbaka igen. Det jag märkte medsamma var att ögonen poppade fram igen, och ansiktsdragen. Det är tydligen sånt som försvinner lite när man blir ljushårig. Det har jag faktiskt inte tänkt på förrän jag blev mörk. Det var vad Tony också märkte medsamma. Det var det första han sa när han såg mig med det mörka håret igen.

Jaja, det var kul så länge det varade med det blonda. Å konstigt nog känns det faktiskt mycket bättre med det mörka igen. Känns som det här är jag. Jag känner igen mig själv igen när jag går förbi spegeln. Haha…herreminjee första dagarna som blond…hoppade ju nästan till när jag såg mig själv. 🙂

Idag är jag i Stockholm. Sitter just nu och jobbar på Expresso House. Sen ett möte och sen raka spåret hem. Har två sjuka barn hemma. Milo hade krupp inatt och sån vidrig krupphosta i morse. Elliot är dyngförkyld och ont i halsen. Det verkar gå runt runt runt.

Hörni, nu längtar vi efter våren! ♥

Hörs sen igen.

Kram Nina

6
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisen
Lisen
6 years ago

Hej! Jättefina solglasögon du har. Vart har du köpt dem?

Kram Lisen

niinis
niinis
Reply to  Lisen
6 years ago

Åh tack! Dessvärre köpte jag dom på Mallorca när vi var där. Kram

Nästa inlägg

Påskkakor

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x