Idag blir han 22

Idag är dagen….

….då jag blev mamma för första gången, ja för 22 år sedan. Min förstfödda och högt älskade pojke fyller år idag.

Jag minns att man var så förväntansfull och samtidigt vilsen. Jag var själv 23 år när Thedde föddes. Tänk, 1 år äldre än honom, känns helt galet att det är så längesen även om man känner att tiden gått. Såklart. Det har hänt så mycket under alla dessa år.

T ex så har han blivit vuxen. Den där mörka alldeles perfekta bebisen som landade på min mage den där förmiddagen den 23/3 1996. Jag kommer aldrig glömma känslan. Det var den starkaste känsla jag någonsin känt. Det var så overkligt samtidigt som det var så självklart.

De sprang iväg med honom medsamma för han mådde inte så bra efter att ha blivit utdragen med sugklocka och en låååång förlossning. Förtvivlat skrek jag efter honom minns jag. Förvirrad, helt slut och nybliven mamma….ja jag kunde inte annat än skrika när de tog honom ifrån mig. Men sen kom han med den där bomullsmössan och det krökta huvudet. Minns att jag blev rädd om det någonsin skulle gå tillbaka….det gjorde det såklart.

Åh herregud så kär jag var i min bebis. Jag svävade på rosa moln. Mitt liv blev plötsligt komplett och min svåra panikångest försvann i ett andetag. Mitt liv hade fått mening och något var viktigare än jag. Min älskade Theodor, tack för du gjorde mig till något av det absolut finaste i livet, att få bli mamma för första gången. ❤

Min älskade bebis. Älskade varje sekund av min mammaledighet.

Hans favoritmin.

De första stegen….han började gå när han var precis 1 år.

Den älskade nappen, han verkligen älskade sin napp. Å snutten….

En liten mekaniker….hans bästa var att få meka med bilarna….

…. och morfars åkgräsklippare.

Här hade vi precis fått veta att jag var gravid. Jag mådde så galet illa….hela tiden. Kräktes lite då och då gjorde jag också. Vi var på friidrotts VM i Göteborg och på bilden på Liseberg. Syrran näst längst ut till vänster, Magnus och mamma längst till höger. Tänk, mamma är 44 år på bilden. 1 år yngre än jag är nu. Så galet!

Min söta lilla filur, alltid så glad! ❤❤❤

Lika glad idag!

Å fin! Han är sååå fin min pojk! Både på in och utsidan.

Igår stod jag och bakade här hemma. Han skulle ta med sig fika till jobbet. Något glutenfritt och sen skulle det vara något vanligt och lite olika sorter. Både till barnen och till kollegorna. Självklart, vad gör man inte för sina ungar!!?

På Söndag ska han firas med pompa och ståt här hemma. Ikväll ska han ut och käka med grabbarna på finrestaurang. Ska alldeles strax ringa och sjunga för honom med min ljuva stämma.

Vi hörs senare sen mina vänner! ❤

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
6 years ago

På bilden ser ju Magnus ut som Elliot gör idag
Shit vad lika

Kajsa
Kajsa
6 years ago

Stort Grattis till 22-åringen! Och grattis till 22 år som mamma! Min dotter blir också 22 i år! Man undrar ju vart åren tog vägen…???

Nästa inlägg

Hårboll!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x