Världens bästa hårprodukt

Inlägget innehåller reklam och annonslänk för NordicFeel

Nu när jag själv fått håret förstört så har jag ju verkligen varit tvungen att investera i vården av mitt hår. Det jag verkligen kan uppleva är att man får det man betalar för. De billigare varianter som jag köpt har liksom inte hjälpt särskilt mycket medan de dyrare och mer kända namnen verkligen gör sitt jobb.

Nummer ett jag ska visa har verkligen varit en ”lifesaver”.

Utan denna behandling varje gång jag tvättat håret så hade jag nog inte haft nåt hår kvar. Haha…. Detta är en anti-snap från Redken. Alltså en leave-in produkt som man har i håret när det är blött. Detta har lagat och hållit ihop håret på ett fantastiskt sätt. Det liksom sluter hårstrået efter en tvätt och gör så borsten bara flyter igenom det. Tar bort allt frissigt och boostar. Världens bästa produkt!

Just nu har NordicFeel 20% på alla hårprodukter så rusa in och införskaffa dina hårprodukter nu vetja om du vill fynda! Du hittar alla hårprodukter HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mariamaria
Mariamaria
6 years ago

Länken funkar inte!

niinis
niinis
Reply to  Mariamaria
6 years ago

Tack för att du skrev det, har fixat den nu!

Nästa inlägg

Havrevåfflor

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x