Kalas och veckan är igång!

Godmorgon min vän!

Måndag igen och vi kan kicka igång veckan igen. Galet hur den här helgen verkligen bara swischade förbi, blir helt chockad faktiskt. Vet ni? Igår plockade vi fram våra utemöbler och testade lite hur det skulle se ut på vår altan i sommar. Det var ju 10 grader varmt igår och solen bara gassade. Det gjorde mig lycklig in i själen. Även om det hade både blivit svinkallt och haglat i morse när jag kom ut så kändes det ändå jäkligt fint igår.

Igår hade vi ju kalas för vår Thedde. Hans födelsedag har alltid varit lite av ett startskott för våren. Dock så har det väl snöat 8/10 gånger liksom. Hihi…man är ivrig med våren, så är det ju.

Måste börja med att visa min grymma tårtbotten. Alltså det här receptet är verkligen sååå grymt. Misslyckas aldrig och den sjunker aldrig ihop i mitten som många verkar ha problem med. Kruxet är att vispa ägg och socker riktigt ordentligt, tills det är helt ljus ljus gult och krämigt. Sen att du har bakplåtspapper efter sidorna och i botten när den gräddas. Som sagt, misslyckas aldrig. HÄR hittar du receptet.

Såhär blev den när den var klar, ska ge dig recept även på innehållet sen.

Den nyblivna 22 åringen fick självklart börja med att skära upp tårtan. 🙂

Härligt med fullt hus. Dock så var inte alla här, några var sjuka, några bortresta osv. Men mamma och pappa, syrran och hennes familj kommer en annan dag.

Just nu sitter jag här på Espresso House och jobbar. Massor att hinna ikapp med. Håller på och planerar mitt skönhetsevent och nu börjar sakta saker att falla på plats. Det blir så galet mycket jobb att fixa med dessa events, men det är så himla roligt så det överspeglar liksom allt det jobbiga kan man säga. 🙂 All info om eventet kommer så fort att jag fått allt spikat. Så håll utkik!

Hepp, måste fortsätta. Vi hörs sen igen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofie
Sofie
6 years ago

Tack för en fin blogg. Blev så sugen på att testa receptet. Men jag kanske är knasig. Vart står det hur mycket det ska vara av varje? Bara äggen som framgår . Kram från en flitig följare

niinis
niinis
Reply to  Sofie
6 years ago

Tack för att du läser!♥ Nej det är det som är grejen. Du ska fylla glasen så som jag gjort, behövs inga mått. KRAM ♥

Nästa inlägg

Världens bästa hårprodukt

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x