Lättskrämd

Halloj!

Sitter och tittar på Farmen VIP. Älskar det, det är så underhållande med allt. Nyss ramlade Glenn Hysén bakåt när de drog i båten. Haha….min humor!

När vi kom hem från våra jobb idag så bytte jag om och gav mig ut på promenad. Kallt men soligt och vackert. Jag klär mig alltid så jag fryser lite i början, då brukar det bli lagom när man får igång flåset. Lyssnade på Skäringer och Mannheimers podd under tiden. Älskar när Mia Skäringer kör Tabita rösten. Blir alltid så full i garv då. Där går jag och skrattar för mig själv, måste ju se lite roligt ut om man ser mig.

Lyssnar jag på musik så sjunger jag högt. Ser säkert kul ut också, om inte annat så låter det nog lite kul. Mitt värsta är när någon åker förbi på cykel eller joggar förbi. Jag blir så inihelsicke rädd så jag hoppar högt. Haha! Ofta skriker jag också. Åh jääääääklar vad rädd jag blev” utbrister jag med hjärtat i halsgropen. Jag är så sjukt lättskrämd.

Aja, knäpp är man. Nu ska jag fortsätta komma på Farmen här. Samir är ju så gullig, nu när han ska skydda den där hönan som är mobbad. Haha! Söööt…

Hoppas du har en mysig måndagkväll. ❤

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katrin
Katrin
6 years ago

Hej! Härligt!
Vad roligt att du bloggar för fullt ❤️ Älskar att hänga med i din blogg och få en massa inspo och tips! Många kramar!

niinis
niinis
Reply to  Katrin
6 years ago

Åh tack! Blir så glad att ni hänger med. ♥ KRAM

Helena
Helena
6 years ago

Du är verkligen jättefin i mörkt hår!

niinis
niinis
Reply to  Helena
6 years ago

Men åh, tack så mycket! Vad glad jag blir. ♥

Nästa inlägg

Sotad sminkning

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x