Sotad sminkning

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för NordicFeel.

Ni är många som gillar makeup tips. Tänkte därför bjucka på ett idag nu när jag vet att NordicFeel har rabatt på massa smink, handlar du för 399 kr får du rabatt. Det känns alltid kul att fynda, helst med sånt som man kanske har svårt att unna sig annars.

Det här är en sminkning som jag kör väldigt ofta. Gillar den mycket. Detta är en ”mildare” sotning som jag gjort. Vill man göra mer partylook så brukar jag sota med grått och svart för att ge den ännu mer trycka. Får alltid frågor om sotad sminkning vilket är jätteskoj såklart och jag förstår det då jag tycker att just sotad sminkning är såååå snyggt

. Den här är busenkel att göra och tar ingen tid alls. Det du behöver är en ögonskuggpalette som jag ska tipsa om, en bra pensel som är lätt att tona ut med och en eyeliner och mascara.

Jag har använt denna >>sminkpalette<< från Mayebelline. (Just nu 15% rabatt). Jag har blandat dessa två skuggor och applicerat det på själva ögonlocket. Nr: 2 på själva locket och nr: 1 lite ovanför, tänk dig i globlinjen. Det är benet du känner när du trycker lite strax ovanför locket. Där är globlinjen. Därefter så tonade jag det ordentligt med en mjuk pensel så alla skarpa kanter tonades ut. Det där med toningen är ABSOLUT viktigast för att få en fin sminkning, det är också här som de flesta tycker det är svårt. Men tänk dig att skuggan liksom ska tonas ut för att bli tunnare och tunnare ju högre upp man kommer på globlinjen. Tänker du inga skarpa kanter är du hemma.

Den till höger är den jag alltid använder när jag skuggar. Just nu är det 20% rabatt på det här setet så du betalar bara 100 spänn. BÄSTA sminkpenslarna alla kategorier enligt mig. >>Real technique setet hittar du HÄR<<. 

>>Kika gärna in och kolla på allt smink<< som är rabatterat nu. Handlar du för över 399 kr får du rabatten.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x