Lunch med en främmande människa?

Morning raringar!

Hur har ni det i solskenet? Här skiner i alla fall solen men det är svinkallt. Över 10 minus i morse. Huuuu…. Kan säga att vår morgon blev riktig panik verkligen. Just när vi skulle åka kollade jag igenom Milos väska, hittade då lappen som vi av någon konstig anledning lagt tillbaka i väskan igen. Den om att det skulle ha gammeldags skoldag i skolan idag. H-E-L-S-K-O-T-T-A!

På mindre än 5 minuter hade jag rotat fram kläder, vattenkammat ungen och gjort matsäck. Borde man inte få en freaki´n medalj för det undrar man ju? Haha….skickade ett mess till Tony om det och nu ska vi införskaffa en stor familjekalender så inget missas mer. Herreminjeee….hatar såna morgnar. Morgnarna måste vara lugn och ro och i fas. Dock så var Milo på strålande humör och satt och log hela vägen. ÄLSKAR den ungen för den energi han ger mig även i stressiga stunder. ♥

Arbetsplatsen idag. Systrar Två med stans godaste glutenfria smörgåsar. Ska du äta en god glutenfri macka ska du komma hit. Man blir aldrig besviken, det finns även glutenfria bullar. Har själv ätit en och det var vansinnigt gott.

Ska fortsätta jobba här. Hihi….blev nyss tillfrågad om att äta lunch med en äldre man jag småpratade med lite, han gick förbi just här där jag sitter. Märkligt kan man tycka då han inte har en aning om vem jag är bara….kanske tyckte han att jag såg snäll ut. Eller så är det hans sätt att träffa nya människor och uppleva mer av livet. Jag tackade snällt nej för att jag faktiskt inte kan. Skulle du våga gå ut och äta lunch med en vilt främmande människa?

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
6 years ago

Vad kul att stöta på dig idag. Alltid så vacker och full av energi. Fina Nina ❤️

niinis
niinis
Reply to  Maria
6 years ago

Finaste Maria! Alltid så kul att springa på dig också. ❤️❤️❤️❤️ Längtar tills vi får ses ordentligt.

Anna
Anna
6 years ago

Här i Småland är det påsklov och snön VRÄKER ner!!! Vi deppar och kan inte fatta hur vädret kan bete sig så här. Fy fy fy!!!

niinis
niinis
Reply to  Anna
6 years ago

Nämen usch, är det sant? Fy så hemskt! Den det är verkligen helt galet hur vintern bitit sig fast!

Nästa inlägg

Lättskrämd

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x