Hur kan det vara så svårt?

Hej på er!

Tack rara ni för fina ord. Värmer när man har lite ont i hjärtat. Det var i alla fall mysigt att få vara hos mamma. Hämtade Milo efter skolan och sen kom också mosters älskling. Vår lille Edward. Jag är så glad för moster fick en stor kram idag när vi sågs, har saknat den lille så oerhört.

Att vara bland nära och kära när man är ledsen eller låg är verkligen som balsam för själen. Det är som att få bo bland mjuka täcken och kuddar som bara har kärlek att ge.

Som i sann Robinson anda hade mamma köpt ett tändjärn till pappa. Pappa gillar ju och fiska och vara i skogen, så det passade ju bra.

Självklart skulle vi prova det där järnet. Mamma började. Hon rev och rev på järnet men det ville inte tändas ens på tidningspapper.

Sen var det min tur. Heeeelt omöjligt! Vi försökte och försökte, men när armen höll på att lossna efter 347 drag på järnet så gav jag upp.

Mamma och jag var envisa som två åsnor tillsammans och SKULLE bara tända den där brasan med tändjärnet! Men Nope, det gick bara inte!

Sen kom Tony ut till mamma o pappa. Han rev några ggr och vips så var det eld i tidningspappret. Vafasen då! Ska det vara så svårt eller måste man ta i som en indian!?

Nä, Intersport som säljer de här järnen får nog tänka om. Ponera att man är ute i vildmarken och ska tända nån stackars blöt näver i snålblåsten, det kommer ju aaaaaldrig gå. Haha! Bra järn liksom…

Nej, nu har luren slagit i pannan här. Ska nog slumra i soffan här nu. Hoppas du haft en fin dag.

Ps: Imorgon släpper jag inbjudan till makeup eventet. Håll utkik vetja….

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Livet är skört

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x