Livet är skört

Godmorgon!

Idag är jag hos min mamma. De kom äntligen hem från Norrland igår, har saknat dem så mycket. Pappa har varit på sin årliga scootersafari, mamma har då träffat en väninnan och sen varit hos min mormor.

Jag har gråtit på morgonen. Fick sent igår kväll veta att en gammal bekant till mig plötsligt gått bort. Har inte sovit inatt. Bara legat och funderat och klurat på henne och hennes familj. Livet är så oerhört skört.

Kändes så jobbigt att bli ensam när Tony skulle åka med Milo i morse så jag rafsade snabbt ihop allt och åkte till mamma. Så glad att jag har henne och att hon är pensionär så jag kan komma hit och få sällskap. Pappa driver ju fortfarande sitt företag men vi hoppas att allt snart är klappat o klart så han också kan bli panchis.

Mamma o jag ska åka till Rusta efter att jag jobbat klart och hon fixat med packning och sånt. Skönt att ha annat att tänka på. Är så otroligt känslig just nu så det gör mig gott att åka och göra lite saker.

Lova mig att du är rädd om dig och de dina, lev i nuet och försök hitta glädjeämnen i allt. ❤ Det ska jag göra! Vi hörs senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
6 years ago

Styrkekramar genom cybervärlden till dig fina Niiinis. tråkigt att höra en gammal bekant gått bort. ja även jag måste bli bättre på att uppskatta det man har och leva här och nu. Man behöver bli påmind om det ibland. Kram Sara

Helena
Helena
6 years ago

Ta hand om dig ❤️

al68
al68
6 years ago

Usch, visst är det hemskt. En gammal kompis till mig körde ihjäl sig för ett par veckor sedan. Man får extra många tankar när något sånt här händer. Man förstår mer hur skört livet är. MÅNGA kramar till dig idag <3

Sandra
6 years ago

Ja det är hemskt att man har så svårt att uppskatta och vara tacksam för allt man har i livet och inte förstår det förrän man förlorar någon eller själv drabbas av något. Hoppas du haft en bra dag med din mamma i alla fall.

/Sandra http://kojatillslott.se

Nästa inlägg

Skamvrån

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x