Makeup kväll

Inlägget innehåller reklam för Vardagslyx.

Morning!

Skärtorsdag är här, påsken kan liksom börja. Lite senare ska jag ut och plocka lite påskris. Det är väl det enda påskpynt jag har. Jo sen har jag såklart lite påskliljor och tulpaner här hemma också.

Nu kan jag äntligen ge Dig inbjudan till Makeup eventet jag ska ha den 18/4. Så roligt ska det bli. Jag ÄLSKAR ju att inspirera människor att våga makeup, många vågar ju inte för att de känner att de inte kan. Men med en enkel liten utbildning och med övning så lovar jag att alla vågar sminka sig lite.

På det här eventet så kommer jag att sminka en eller två personer. Vi kommer att ha närbild under hela sminkningen så att man verkligen kan hänga med i svängarna.

Som du ser kommer vi att gå igenom hur man sminkar sig piggare, hur man döljer de mörka ringarna under ögonen, hur man sminkar sig till jämnare hy, hur man sminkar sig naturligt, hur man väljer underlagskräm?

Jag har en härlig samarbetspartner denna kvällen så det kommer också finnas makeup att beställa under kvällen om man skulle vilja.

Det bjuds på tilltugg och lite härligheter under kvällen. Såå kul!

Anmälan sker genom betalning till BG: 5196-3148, där under meddelande skriver man namnen på de som ska komma. Mejla gärna nedan mejladress när du gjort din betalning så kan vi lägga in dig som anmäld. Vi kommer också att pricka av er i dörren. Har man frågor går det bra att mejla vardagslyxenkoping@gmail.com. Antalet anmälda kommer att uppdateras varefter.

Varmt välkomna säger jag!

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hur kan det vara så svårt?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x