Påsken kan börja

Hej mitt i påskeriet!

Hur har ni det därute? Här har det handlat om storstädning, fixa ärenden, handla, bolaget och sen hem i full kajuta.

Arga rynkan fick jobba hårt idag när solen gassade som den gjorde. Gosh, den blir verkligen bara djupare och djupare. Snart kommer det vara som en fet krater som löper mellan ögonen.

Tycker det är så fint det dom gör på vårt torg här i småstaden. En stor björk med massa påskfjädrar och stora målade stenar. Tycker det är jättefint faktiskt och färgar vårt annars blygråa torg!

Sen iväg för att handla. För första gången EVER köpte jag påskriset. Jag har aldrig gjort det. Jag har kvistat ut i skogen och samlat ris, köpt fjädrar och häktat på grenarna. Men så idag stod dom dom bara där och jag tänkte ”Fifan så skönt” och grabbade tag i en kvast.

Här hade vi precis kommit hem och skulle kliva innanför dörren. Vi handlade 2,5 kg godis också. Blev visst lite mycket….haha! Men påskägg ska fyllas så det går nog åt.

De gula rosorna har hållit så himla bra. De är nästan som vackrast nu. Jag som aldrig brukar köpa gula blommor tycker dessa var riktigt vackra.

Jag hann att pula lite på altanen när vi kom hem. La dit lite mattor och ställde i ordning. Även om man inte kan sitta ute än så måste man ju kunna förbereda lite för då känna set som att det snart är dags ändå. Ser lite grått och tråkigt ut nu men tänk när man får hit växter, blommor, filtar och lyktor. Det kommer bli mysigt!

Ska börja planera altanen ordentligt nu. Ska försöka göra tokmysigt där. Sen ska vi bygga på altanen på baksidan och ha bubbelkoppen och solstolarna där. Åh jag längtar!

Vi firar inte skärtorsdag något speciellt men vi har ändå ätit lite gott. Klyftpotatis och kyckling med baconsås, recept på det hittar du HÄR.

Nu är godiset upphällt här och vi ska kolla Robinson. Hoppas Du får en mysig påsk nu och att du hinner kika in mellan middagarna.

Glad påsk ifrån oss! ☀

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
6 years ago

Ser mysigt ut redan nu. Var har du köpt mattorna

niinis
niinis
Reply to  Eva
6 years ago

Tack! Dom är från Indiska.

Maria
Maria
Reply to  niinis
6 years ago

Stort plus för att du svarar på frågor, som t ex var mattorna kommer ifrån.

Sannas kitchen stories
6 years ago

Så underbart att bo i hus! Speciellt nu mot våren. Hoppas ni får en jätte mysig påsk!

Maria
Maria
6 years ago

Glad Påsk!!

Maria
Maria
6 years ago

Här ska du få ett tips mot ”arga rynkan”. Och det fungerar! När du stiger upp sätter du en tejpbit tvärs över rynkan, tryck hårt så den sitter tajt. Det tar inte lång stund förrän du känner att den jobbar rätt. Låt den sitta så länge du kan/hinner. Gjorde detta efter tips från en amerikansk väninna För 20 år sedan. Höll på i cirka 2 månader, sedan slutade rynkan att leva, den ”dog” liksom och har inte blivit djupare sedan dess. För reflexen att rynka ihop sig just där försvann. Glad Påsk på dig, min favoritbloggare!

Nästa inlägg

Makeup kväll

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x