Påskmiddag

Inlägget innehåller annonslänk för Lindex.

Halloj i stugorna!

Har just ätit magen full av mat. Så gott och lyxigt att komma till färdigt bord. Snart ska vi fika på min kaka som jag hade med mig. Det blev nog den fulaste kaka jag gjort i hela mitt liv. Haha….

Har på mig en klänning (med massor av plats för magen) som är från Hannahs kollektion som de tyvärr lagt ned nu.

Har på mig mina >>örhängen från Lindex<< för första gången idag. Stod länge och funderade innan jag köpte dom, tänkte om de skulle vara svåra att använda. Men som idag när jag är helsvart och har på mig en enkel klänning var det jättefint.

Mamma hade påskdukat med färger. Den här kaninen har mamma haft i sin påskdukning i 100 år. Det är sånt som känns så traditionellt när man kommer hem till sina föräldrar. Vissa saker är härligt att det alltid är som det brukar.

Hade med mig en trött mellanson hit idag. Det var nog lite fääääzt igår. Huu, man minns hur det var i den där åldern. Då när man orkade pumpa på flera dagars fest. Herreminjee om man skulle festa på samma sätt idag, skulle inte överleva.

Åh så gott det var alltså! Laxen var helt perfekt.

Den här fula kakan står och väntar ute på balkongen. Haha….nä men det blev totalt katastrof. Jag trodde jag var smart som gjorde dom i aluminiumformar. Smörade och ”bröade” med kokos. Men inte fasen hjälpte det. Satt fast som helskotta i botten i båda formarna. Nä…så istället för att ha på lite frosting uppepå buntade jag ihop de två totalt förstörda kakorna och drog frostingen uppepå. Räddade det som gick att rädda. Men den var gooood, såååå god. Smakade lite när jag skrapade ihop kvarlevorna.

Aja, nu ska det fikas på den här kakan i alla fall. Hoppas den ska gå att äta även om det typ är smul av alltihopa.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina Green
Nina Green
6 years ago

Haha sonen såg verkligen trött ut Hahaha.

niinis
niinis
Reply to  Nina Green
6 years ago

Haha! Gaaaalet trött….

Nästa inlägg

5 bästa knepen mot baksmälla

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x