Påsklovsdag

Nu skäms jag….

….men vet ni vad? Jag hittade mina smycken idag. Alltså, vi har letat i en månads tid liksom. Blev så glad att jag kom på att de måste ligga i lådan bredvid sjukhussängen och så himla ledsen när jag sen fick höra att de inte gjorde det.

Men så idag gick jag igenom en av mina väskor. Letade i alla fack (som jag redan gjort 100 ggr). Då hittade jag ett litet yttepytte fack i väskan och tröck ned handen i den….DÄR VAR DOM! Jag fattar ingenting, har ju letat i väskan hur många ggr som helst!

Nu är det så mörkt att visa bild på hur fint de sitter på mitt finger, men där sitter de nu och jag är så glad! LYCKA! Tar tillbaka allt om att de skulle vara stulna…. ❤❤

Idag hade vi en påsklovsdag. Vi drog till Mall of Scandinavia och började med en bio jag och solstrålen. Vi tittade på Jumanji. Alltså, den var såååååå bra! Den bara måste du se. Grym grym grym på alla sätt. Bästa filmen Milo sett sa han.

Herreminjee, jag satt och spände mig så mycket för det var helt galet spännande. Nu ÄÄÄÄÄÄLSKAR jag verkligen Dwayne Johnson. Han är fasen bästa skådisen på jorden! Googlade honom lite snabbt, han är prick lika gammal som mig sånär som på tre månader (äldre)…

Efter den grymma bion blev det en sväng in på Disney. Jag har aldrig varit där men Milo har med pappa Tony.

Milo konstaterade att han nog blivit för gammal för Disneybutiken. Själv gick jag och tänkte på att jag skulle ha svimmat om det fanns en sån butik när jag var liten. Wow!

Nä, en annan lekte med en kassaapparat som var slitnare än en riktigt gammal skinnsoffa. Den ställde jag på mitt grön/vita skrivbord som en släkting byggt åt mig. Sen satt jag och låtsades slå in beloppet på kassaapparaten och slajdade ned det från en liten ramp. ”Det blir 78,90” sa jag sen för mig själv. Äääälskade att leka affär!

Vi satt vid fontänen och väntade på att Tony skulle komma. Han skulle bara jobba klart först. Det var så sjuuuukt mycket folk på Mall idag, mycket påsklovslediga ungdomar. Det kryllade av dem!

Vi tog en fika innan vi åkte hem igen. Älskar Espresso House glutenfria scones. Brukar alltid välja allt på. Smör, cream cheese, ost och sylt. Sen mumsar jag det till grönt te.

Nä, nu ska jag kolla lite Cmore här. Börjar bli lite trött i mössan känner jag. Whooop, jag är vaken så sjukt länge nu när det ljusnat så mycket och klockan flyttats fram. Känner mig som en vuxen igen.

Ha en mysig kväll, imorgon är det redan torsdag. Fattar inte hur fort veckorna går?!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
6 years ago

Åh alltså den känslan när man hittar nåt man letat sig tokig på! Sååå skön känsla!
Härligt att höra

Nästa inlägg

Äppeltrifle efterrätt

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x