Klump i halsen

Mitt i Lets Dance här. Åh jag älskar att det är kärlekstema. Jag är en sån succer för kärlekshistorier och kärlek överlag. Precis vad jag behöver idag. Har haft en gråtklump i halsen idag nämligen. Gråtit några gånger också. Ibland är man bara så jäkla känslig för precis allt och då har jag så otroligt nära till gråt.

Följde med Tony en sväng till storstan idag. Tur jag kunde åka med när jag hade en sån dag som jag hade. Han skulle jobba sig lite. Alltså vädret var ju fantastiskt idag alltså, åh vad jag njöt.

Hötorget fullkomligen exploderade av alla färger och människor där.

Jag käkade en god halloumisallad. En av de absolut godaste sallader jag ätit alltså. Fick glutenfritt bröd till också.

Köpte blommor på Hötorget också. Ämen sååå fina, ska ta bild imorgon. Hoppas de hunnit slå ut lite tills dess.

Sen blev det mysfika med lilla familjen. Ni som följer mig på Instagram såg hur mysigt vi hade va (ironi) ?

När vi kom hem så rensade jag den rentvättade högen och plockade undan. Majj gadd, den var verkligen enorm. Gick bra me podd i öronen.

Sen tog jag faktiskt på mig träningskläderna och körde ett pass här hemma. Fifasen så stolt jag blir över mig själv. Det var fasiken en prestation värd en medalj. Ja när man är en sån soffpotatis som jag och får arslet ur en timma innan Leta Dance, då är det medaljläge. Denna veckan har jag också promenerat varje dag, SÅ-JÄKLA-STOLT! Nu hoppas jag orka hålla i det. Bra för psyket. Bra för måendet. Bra för kroppen. Ja men för allt! Jag går ca 40-45 min per dag. Men på helgen skulle jag vilja ta en jättelång promenad. Då känns de där 40-45 minuters rundorna som inget. Bra för psyket!

Nä, nu har lets Dance slutat och jag är lite trött. Bra att man kan kolla vem som åkte ur senare. Ja om man somnar alltså.

Ha en fin kväll nu. Njut av här & nu.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ia
Ia
6 years ago

Salladen ser helt fantastisk ut, var hittade du den? Plus för glutenfritt bröd 🙂

niinis
niinis
Reply to  Ia
6 years ago

Den finns på Pytterian i Saluhallen vid Hötorget i Sthlm.

Sofia
Sofia
6 years ago

Vill också gärna ha tips om salladen. Jobbar i området och tro det eller ej, det är jättesvårt att hitta bra mat.

Sofia
Sofia
Reply to  Sofia
6 years ago

Såg inte att du svarat förrän jag skickat min kommentar. Tack!

Nästa inlägg

Hemgjord Müsli

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x