Invigning

HALLOJ!!!

Hade just skrivit klart mitt inlägg och råkade trycka på spara INTE! Gaaaaaaaah….helv……es jä…..la f…..n! Ni anar inte hur mycket jag avskyr det! Det har hänt ett antal ggr under mina år som jag bloggat. Absolut värsta jag vet. Man måste börja om och det blir inte alls som det var tänkt från början. Well well. Jag gör ett nytt tappert försök.

Vi är i alla fall på väg hem från Uppsala. Vi var inbjudna på en liten nyinvigning idag. Carolas man Nisse (eller Per som han heter egentligen) äger Garageportexperten i Uppsala och dom har flyttat till nya större lokaler.

Så fräscht och snyggt överallt. Älskade lamporna ovanför disken, dom var från Ellos tydligen. Älskade de stora maffiga krukorna också, såna där lätta som knappt väger något du vet.

Kolla in den här garageporten? Hur fin? Man kan ju knappt tro att det är en sån vikbar som är helautomatisk och försvinner in i taket.

Garageportar är ju verkligen sån som jag knappt tänkt på. Men skulle man flytta till ett hus med en garageport från 1947 och man rustar hela kåken så vill man ju byta den också. Men var börjar man liksom? Montera själv? Eeeh, när kanske inte om man vill att den ska funka! Haha… Nä, men då ringer man Nisse och hans gubbar så kvistar dom över med en ny, monterar och fixar hela skiten. Inget spons, bara tipsar ifall du skulle råka vilja byta. Du kan få en matchande ytterdörr till också.

Kolla så fina blommor dom hade fått?

Jag och Milo fick bygga lego med det sprillans nya legot. Roooooosa lego, älskade det! Nästan så jag skulle kunna beställa till bara mig själv.

Nu är vi snart hemma. Ville bara säga hej och önska dig en mysig lördagkväll.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carola
Carola
6 years ago

Tack hjärtat för fina blomman och för att ni kom, så mysigt❤️Love u

Marita Sukuvaara
Marita Sukuvaara
6 years ago

Hälsa din mamma Suoma, som är min kusin!
Hälsn. Marita Sukuvaara

niinis
niinis
Reply to  Marita Sukuvaara
6 years ago

Tack Marita! Det ska jag göra!

Nästa inlägg

Klump i halsen

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x